- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Откачена "любов"
Накратко: Вчера видях приятелят си с друго момиче. Бях с най - добрата ми приятелка. Казах му че не искам да го виждам , не му вдигам телефона и т.н. Обаче разбрах че е заплашвал най - добрата ми приятелка , тя ми говорела да го разкарам и подобни , а това не е вярно видях го че изневерява и 3 годишна връзка отиде ей така на вятъра приятелката ми няма нищо общо , но той това си го е втълпил . Нямам си представа какво да му кажа да остави мене и приятелката ми ... ако може съвет имам чувството че е откачил
Hm...kofti rabota.Ako ne te ostavq namira v kraina smetka probvai da govorish s nego i da mu obqsnish 4e veche ne iskash da ste zaedno.Obqsni mu sa6to taka 4e priqtelkata ti po nikakav na4in ne e zamesena vav vzimaneto na tova reshenie.Ako ne mu stane qsno ot razgovora i prodalji da te tormozi osven da potarsish nqkoi priqteli da mu go obesnqt(ako me razbra)Tova e ot men.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Prosto mu kaji,govori s nego,obqsni mu.Vse nqkoga trqbva da razbere 4e pri4inata ne e nito v teb,nito v priqtelkata ti,i na men mi se e slu4valo podobno ne6to,taka 4e rano ili kusno se razbira istinata!
Отиваш и му обясняваш че си го видяла и че не го шеш повече. Ако не иска да те разере викаш някой френд да му обясни по разбираем за него начин![]()
Аз ако бях , щех се врътна и щеше ми види само задния номер (дет се вика). Аве ... начи поговри си с него, обясни му как стоят нещата и че на крива ракета, космоса и пречи... та ако не го проумее .. длъжен съм да се сългася с мнението на пича, който цитирам (не напразно)!Първоначално написано от Th3MaN
ave q mu kaji da si gleda rautata .... kav e 4e da postavq uslovi q ???Първоначално написано от BAYO
![]()
takiva hora s lopata da gi rine6-sgre6at ne6to i vednaga tyrsqt,nakogo,kogoto da obvinqt,v slu4aq priqtelkata ti.kaji mu,4e si go vidqla s druga i tva,4e kysate e samo po negova vina,nqma drug zamesen.
a ako pak se pravi na interesen,mu tegli edna dylga i 6iroka i da hva6ta pytq![]()
![]()
![]()
Толкова и приятелката ти е приятелка...Сега тя какво?Ще излезе невинната, че я е заплашвал.А идвало ли ти е на ум, че може да си измисля?Въобще не се занимавай с тях... е моя съвет.
Аз до колкото разбрах той се опитва да ги манипулира за да си я върне но така не става. Да се оправи с него. Ако той продължава да се заяжда сПървоначално написано от koalka
приятелката и да и каже да не се занимава и тя с него ако той продължава да ги тормози както вече казах да намери някой който говори неговия език и да се оправат работите.
ami vsy6tnost smqtam 4e postypva6 typo 6toto moje prosto da e zalitnal i moje da si opraite vryzkata
Oтиваш и му казваш, че си го видяла с друго момиче.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ааа, ясно.Моя грешка.Чела-недочела.Първоначално написано от Th3MaN
![]()
ами кажи му че си го видяла като ти е изневерил и да не се занимава вече с теб и приятелката ти
Подай оплакване в полицията са тормоз. Да видиш как няма да припарва на 100м от теб =D>
И че приятелката няма общо с тая работа.Първоначално написано от Aleandra
хъхъ..
vika6 nekoi da mu tegli edna maina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i sa6toПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-добре говори с него и му обясни,че си го видяла как ти изневерява и не искаш да си с него!Приятелката ти няма нищо общо с това,просто той се е подиграл с чуствата ти!Ако продължава да досажда,издай ограничителна заповед!!!Успех!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Ех тия момчета...все откачат...![]()
Отиваш и му казваш кво си видяла,но като казвш така,че е откачил,не е зле да си вземеш някои здравеняк да те пази![]()
oo da si gleda rautata mu kaji milaa![]()
Няма вечни приятели - има вечни интереси.Няма пълно щастие - има само щастливи мигове!
не се занимаваи с него намери си ново гадже което да го набиеПървоначално написано от Shadow_Walker
и няма да припарва до тебе и приятелкатата ти
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money
Яиж сега то зависи какво си видяла. Може просто да е бил с някаква приятелка аз днес пуснах тема с кяото молех да ми помогнат за едно моми4е да я спечеля и ще се бояр за нея но това не означава че не мога да излизам с приятелки тва че не са ми гаджета не означава че не моаг да излизам на разходка с тях, а от друга страна ако с иги видяла да се целуват или нещо от сорта и си напълно убедена че ти изневерява му обесняваш точно какв оси видяла, че приятелтата ти няма нищо общо тъй като т иси го видяла и му обесняваш но мяо съвет е ако е втория начин тоест наистина си го видяла да ти изневерява и си тръгнала да му го обесняваш по добре си вземи някого със себе си за всеки случай щото не се знае тоя кво може да нправи а между другото ти на колк оси и той на колко е ако не е тайна ?
http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=16362 влизайте всеки ден плс хем ще се кефите и вие хем ще помагате на мен като цъкате.
hva6ta6 si nqkoi priatel 2 metra stena da go nabuta v konski g*z i si gotova![]()
![]()
![]()
You are Misleading and or Homosexual
Кажи му да остави приятелката ти и че това с нищо не му помага.Най добре да те забрави.Той си е виновен че е провалил връзката ви.