Аз имам проблем, че се спичам като разговарям с момиче. И по точно когато говояр с нея лице в лице. Ако говоря с нея по скайп или по телефона нямам проблеми но видя ли я в училище не моаг да я задоворя. Та да дойдем на въпроса познаваме се с нея от 3 месеца и си говорим мн често по скайп и смс-и и по телефона си говорим дори на среща и предложих да отидем и тя се съгласи и след няколк одена ще излезем и смятам че ще мине добре на срещата защото ще поговорим насаме и ще се опознаем но проблема м ие че като я видя в училище за мен не е проблем да я заговоря ак ое сама но тя вианги ходи с приятели и мен ме е някак срам да я заговоря пред всички ако е сама да но пред всичк исе спичам не знам защо. може л инякой да ми помогне по някакъв начи нда я заговарям когато е с приятели и също така ако може някой да ме опъти какво да правя когато излезем на среща след 1-2 дена и какв ода не правя и къде е най подходящо да я заведа но най-вече какво да правя като излезем? Много ви благодаря предварително за отговорите и за отделеното време.