.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Guest

Moderated: Дайте идеи къде да си празнувам рожденния ден

Здравейте,значи имам нужда от съвет,и то бързо!мОЖЕ БИ не и е мястото тук на тази тема,но не намерих подходящо място другаде..
    Скоро имам РД и много искам да го празнувам,да поканя повечко хора.Обаче вкъщи е кофти,не става просто,трябва в някакво заведение,по възможност да има музика и да работи поне до 11 часа,а и цената да не е 2000лв,защото не мога да си го позволя,Казвайте,ако имате такъв опит,какво да направя,може и други варианти. [-o< [-o<

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

ami moje da go praznuva6 v diskoteka ne e zle .brat4edka mi go praznua tam i be6e mn qko.

Mi az mislq taq godina da praznuvam moq na vilata ni.Spored men tova e dobur variant,dori i da nqma6 vila,na vilata na nqkoi priqtel primerno.A i ako vremeto ne e zle moje da spretne6 gradinsko parti.Uspeh!
    Този,който не цени това,което има,не го заслужава!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от little-wild-lady
    Mi az mislq taq godina da praznuvam moq na vilata ni.Spored men tova e dobur variant,dori i da nqma6 vila,na vilata na nqkoi priqtel primerno.A i ako vremeto ne e zle moje da spretne6 gradinsko parti.Uspeh!
    Перфектната идея!

една приятелка си беше направила рд-то на едни бунгала... по 7 или 8лв беше леглото... и беше няк'во мн яко...
    аз бях завела приятели в пиано бар. хареса им, защото всички си падаме по такава музика като цяло...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    една приятелка си беше направила рд-то на едни бунгала... по 7 или 8лв беше леглото... и беше няк'во мн яко...
    аз бях завела приятели в пиано бар. хареса им, защото всички си падаме по такава музика като цяло...
    това е много трудно поне при мен почти винаги се получава така тъй като приятелите ми харесват различен стил музика.А по темата дискотека малко банално става но е добър вариант.Ако сте по-малко хора може да отиде в някой хубав ресторант а се почерпите.Ако имаш градина можеш да си напарвиш и градинско парти като по филмите с много украса -балони цветя ала бала.В край на сметка важното е ти да се забявляваш и хората които обичаш и уважавш да са около теб от там нататъка развитието на купона е във ваши ръце.Няма голяма значение мястото а компанията с която ще споделиш тези чудесни мигове.АОйде късмет.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Guest
    Мерси за съветите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си