- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mama mu mrysna
dnes pak zalagah i pak zagubih... maamu mrysna pisna mi da gubq.. kup pari dadoh.
temata ne e svyrzana sys sexa ama ne mi dreme ogur4en sym i si izkarvam mukata![]()
Не се вълнуваи,и аз играя Джокер и дося съм печелил само една стотачка...пък Джокера един път беше 16 милиона.
![]()
чета темата и съм така-![]()
след 10 секунди съм-![]()
след още 10-![]()
а сега съм-![]()
П.С.че кой те кара да залагаш-като видиш че губиш спри
maliiiii deca vzimaite pouka i ne zalagaite na xazarta![]()
![]()
![]()
![]()
makar 4e da si priznaia sum zalagala nekolko puti i offffffff nemam kusmet i da ti kaja razbiram te
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hora vseki den otivam s misulta 4e 6te imam kusmet vlizam v evroto puskam i sled tva se po4va mukaa.... Da zaloja na nai-sigurniq otbor i 6e padne.. Imam 4uvstvoto 4e zaradi men padat dorilele vseki den po 10-20 kinta
mamka mu... igraq za trypkata ...
Еее,ти преувеличаваш,аз играя за по 5,10 лева и то само 2 пъти в седмицата.Първоначално написано от zalog
![]()
o boje![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
dnes vikam 6te si probvam kusmeta na- "koi 6te izpulni 1vi na4alen udar" 6ansa e 50:50 slagam 10kinta za valencia, to vilqreal izpulnqvatvinagi nekvi typotii takiva da ne kazvam kolko pari dadoh i za fi6ove
![]()
Drazna se mnogo.ne mi e 4e sym izgubil parite mi 4e zaporeden put nemoga da poznaq
az sym mn tvyrdoglav i me e strah da ne zema da se osera edno zdravo da se pristrastq
![]()
Темата ти не е на подходящото място. А и няма как да ти помогнем, така че ще бъде заключена.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!