Хора препоръчайте ми някой душ гел който не мирише само докато си в банята а по-дълго
мисля че няма такъв![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от comics
Аз не използвам,но не си взимай на Ейвън,ужасни са.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
az izpolzvam dush gelovete na Palmolive i moga ot li4en opit da ti kaza 4e mirishat dulgo vreme sled kato izlezesh ot banqta i osven tova pravqt kojatata ti meka i neja probvai go nqma da ostanesh razo4arovana![]()
Iskam da ti kaza ne6to vajno !!
Zna4i...
I taka ! Uuuu.,,a,a,a !...O.. da !
Dobre!Super !Da kaja , 4e iskam da kaja ... vsu6tnost kakvo trqbvashe da kaja ?
Mamaka mu !O'K !
Da kaja prosto :
OBI4AM TE !
Dove![]()
дам на "Dove" са хубави,също и на "Nivea"![]()
Еми преди ползвах един на Lura Vandini (или нещо такова) обаче ползвах и същия лосион за тяло едни синички и се задържаше аромата доста.Ама ся си ползвам душ-гел на Камей ,щото мирише мн якичко пъпешааа и е супер![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Определено "Dove"!!!След като се измия с него се чувтсвам много свежа!Не е много ефтин (4лева)ама си заслужава парите.
А и сутринта се измих с него,а сег ае 20:38 и още мирише приятно!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Az izpolzvam du6 gel jele na Avon i sum dovolna.Ne znam to4no kolko dulgo miri6e za6toto az sled banq si slagam kakvi li ne drugi raboti,no ina4e e mnogo priqten.
Този,който не цени това,което има,не го заслужава!
За душ гел...хм ми и аз съм привърженичка на Dove,но си вземи лосион за тяло същия като душ гела и става.
Искам да мога всичко да върна както тогава...с теб да бъдем пак
Palmolive
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Дам аз имам на Палмолив ексфолиант и мирише дълго![]()
Dove i Bourjous
kLaSaTa Ne sE kUpUvA s kInTi!
Mm vzemi si sega v Kaufland (ako si v sf de) ima na rafta za kozmetika edni kutii sus nqkva plodova seriq -du6 gel ,losion i o6te ne6to mai -miri6at strahotnoi dosta dulgo.
Sorry za reklamata de no ne se se6tam dr smurdq6to...![]()
Опитай нещо на Frutinni. Аз имам гел заа душ - малина...много съм доволна...
na dove si vzemi..beshe nqkakbf s mikrochastici eni sini.xhauxxaxhuxa.otdavna ne sbm si kupuvala no beshe mn xybav
![]()
Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!