.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

tyjni4ko f-4e :(
    Guest

Според вас правилно ли съм постъпила или съм сгрешила?

Здравейте на всички!Ходех с едно момче от друг град,но мн рядко се виждахме на 2 месеца един път и на двамата ни беше мн тежко че не сме заедно,почти една година бяхме заедно но реших че повече тва не може да продължава,а и не мисля че ще издържиме така.Няколко дни много си мислех за нас и вчера реших да поговоря с него и да му кажа че мисля че ще е най-добре да скъсаме,защото така само се измъчваме,адски много се обичаме,но явно това не е достатъчно.И след като и той помисли ми каза че е съгласен с мен,но на него сега,а както и на мен ни е мн тежко.Един негов приятел ме упрекна за тва мое решение със следните думи “За истинската любов няма стени,няма върхове,няма невъзможни неща,разстоянията са нищожни защото е ИСТИНСКА!” и наистина ме накара да се замисля и мисля че е прав.Но все пак мисля че е по добре сега да ни е гадно 1-2месеца от колкото вечно.И все пак много ме е яд че живота е толкова гаден и че не можеш да си с човека когото ОБИЧАШ!!!
    Според вас правилно ли съм постъпила или точно обратното сгрешила съм?
    Мерси на всички които ще отговорят!

6tom tolkova go obi4a6, po dobre se saberete , vqrno rqdko 6te se vijdate no pone 6te ste zaedno . Rano ili kasno sadbata 6te vi sabere v edin grad i 6te se vijdate po 4esto Izdarjali ste edna godina ,zna4i 6te izdarjite o6te a i idva vakanciq, t.e. pove4e svobodno vreme, t.e. pove4e vazmojnosti da se vijdate
    e tova e moeto mnenie =) e uspeh :P

Град
    Terra incognita!
    Здравей!Не искам да те упреквам,но според мен приятелят на гаджето ти е напълно прав!За истинската любов граници и разстояния не съществуват!Ти каза,че се обичате,но това не е достатъчно,но явно не се обичате толкова много или чуствата са охладнели!Не бива да губиш надежда,че един ден ще бъдете заедно(не е проблем,че е от друг град)!Хората се местят,за да са заедно!Помисли отново,такова ли искаш да ти е окончателното решение или искаш да си с него завинаги!!!!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Ако любовта е ИСТИНСКА - е, ДА! Сгрешила си.

Ако любовта ви е 'любов от детството' - е, НЕ! НЕ си сгрешила!

Защо? Еми 1 път на 2 месеца ... прекалено, прекалено недостатъчно.

"1-2 meseca" Istinskata lubov nikoga ne se zabravq ! A i priqtelq mu e bil mnogo prav.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    Ако си го обичаш истински, определено си сгрешила...И все пак голямо ли е разстоянието между вас? Мойта приятелка например също е от др град, но града е на 15 мин и има автобуси редовно, така че се виждаме наистина често и това не е проблем...Пък и ако се обичате истински, като свърши даскалото може да обмислите да се съберете в 1 град да продължите с ученето.
    Но според мен ти трябва ад постъпиш така, както иска сърцето ти...Ако го обичаш - кажи му го и се съберете отново, ако мислиш, че е просто зарибявка всичкото - откажи се, поплачи си и след 1 седмица ще си ОК. Но 1 година ми се струва доста време и едва ли е просто влюбване

Мега фен Аватара на koalka
    Най-лесно е да избягаш и да не се обръщаш, вместо да останеш и да се бориш.Образно казано, но нещо такова се случва с вас.Защо да не може да сте заедно?Много тъпо е заради такова нещо да се разделяте.Приятелят му е прав, наистина-и си сгрешила, ако го обичаш истински.

Супер фен
    Определено си сгрешила!Аз не бих зарязала моя приятел заради такова нещо,макар че също сме от 2 различни града!Постъпила си супер тъпо и щом си го направила това значи не обичаш момчето достатъчно!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Аз пък мисля че си постъпила правилно това връзка от разтояние си не е работа така като се виждате толкова рядко с времето чувствата ви ще истинат и ще се замислиш че си му била вярна напразно представи си да ти изневери все пак той е момче .... незнам лично мнение имала съм връзка от разтояние и не мисля да повтарям ... Това е моето мнение а ти си решаваш вече дали си постъпила правилно или си сгрешила
    Every second Chance begins with the firts step!

Град
    Dobrich
    Цитирай Първоначално написано от CrazyInLove
    Аз пък мисля че си постъпила правилно това връзка от разтояние си не е работа така като се виждате толкова рядко с времето чувствата ви ще истинат и ще се замислиш че си му била вярна напразно представи си да ти изневери все пак той е момче .... незнам лично мнение имала съм връзка от разтояние и не мисля да повтарям ... Това е моето мнение а ти си решаваш вече дали си постъпила правилно или си сгрешила
    Nap1lno s1m syglasna s CrazyInLove prosto nqma smis1l taka se tormozite i dvamata po dobriqt variant e sega da vi boli ot kolkoto sled vreme . Spored teb va6ata vr1zka p1lnocenna li e 6tom se vijdate na 2 meseca vedn1j ? Spored men ne e . No ti si re6ava6 macka
    Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    Цитирай Първоначално написано от CrazyInLove
    =D> =D> =D> =D> =D>

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    какво ние мислим не е важно

успокой се и си представи, че сте заедно, по-често от обикновено. Като си помислиш за това съжаляваш ли, че си го зарязала, ако да - обади му се и му се извини, ако не - животът е пред теб
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

хаха

Тоя твоя приятел дет те е упрекнал е бил мн прав за любовта няма стени смятам че е по правилно да се съберете пък и можете да направите някак да се виждате по често нз но е по добре да се съберете според мен
    http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=16362 влизайте всеки ден плс хем ще се кефите и вие хем ще помагате на мен като цъкате.

to ne e li vse taq dali 6te se vodi 4e xodite ili ne vie se vijdate mn rqdko awe mai si sburkala
    OB!4AM T3, SUBL!4A! S3!!!

Разстоянието оказва влияние на една връзка. Колкото и да е силна любовта, след време нещата се променят, тъй като не можете да се виждате често.
    Ако вашата любов е била толкова силна, може би не е трябвало да късата, а може пък така да е по-добре. Никой от нас не може да ти каже кое е най-правилно за вас. Вие сами трябва да решите какво да правите с връзката си. Вижте се и поговорете, след това решете дали продължавате заедно, въпреки разстоянието, или приключвате, за да не страдате.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Най-лесно е да избягаш и да не се обръщаш, вместо да останеш и да се бориш.
    Ето тва е истината. За тва говорим !!! =D>

spored men si prava az sam imal nqkolko vrazki ot dr gradove i si misleh 4e gi obi4am no takiva vrazki nqmat badi6te

Ем наистина в една връзка разстоянието пречи , но само на някой.Ако наистина го обичаш не разбирам какво ти пречи в това че сте от различни градове.За любовта граници няма. За мене де.Вие най - добре се вижте , поговорете и сами решете какво ще правите - дали ще се съберете или ще се разделите...

Град
    shumen
    аз лично съм против връзките от разстояние.за какво ти е това момче като неможеш да го запознаеш с приятелите си,с родителите си,да неможеш да споделиш деня си с него?аз това не го разбирам и немога да го приема!

Голям фен
    Офф,така като чета това имам чувството,че и с мен ще стане същото,защото ни дели голямо разтояние .....И въобще не знам как да ти помогна,честно ти казвам...

"...защото току-що бе разбрал,че има нещо по-страшно от това да обичаш някого.А именно-да живееш без него... "
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Ами ако толкова много го обичаш ще е по добре да се съберете колкото и да ти е трудно на теб и на него от разстоянието ... но ако мислиш че ще го превъзмогнеш по добре се раздваи на живота около теб .. успех
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    какво ние мислим не е важно

успокой се и си представи, че сте заедно, по-често от обикновено. Като си помислиш за това съжаляваш ли, че си го зарязала, ако да - обади му се и му се извини, ако не - животът е пред теб
    Точно така,и аэ съм на това мнение. =D>
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си