.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: mili modove

Guest

mili modove

ei abalo si mamata tia modove mi iztrixa temata a az imam goliam problem s piku4nia mexur a te 6te mi triat temata duxaite modove da vi go na4ukam prosti kurvi zagubeni i nedonoseni

Guest

Бъгава работа,ти кво искаш?

Guest

Re: mili modove

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ei abalo si mamata tia modove mi iztrixa temata a az imam goliam problem s piku4nia mexur a te 6te mi triat temata duxaite modove da vi go na4ukam prosti kurvi zagubeni i nedonoseni
    такива са,отивай в друг форум

sigorno i taq tema she iztriqt ;] det mnogo ti znae ustata;]
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    BG SOFIA
    toq mi napulni dushata xaxaxaax basi fena

абе ако темата си е била ОК да не са я трили в тебе е грешката нещо ..
    ;]

Guest
    ахахах искаш ли да ти продам моя мехур в отлично състояние е 2 години гаранция

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    не може да бъде....веднъж да си свършат работата бързо...и пак са я оплескали ....пич ходи спами в друг форум явно тук няма да получиш отговор

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ахахах искаш ли да ти продам моя мехур в отлично състояние е 2 години гаранция
    6te si pomislia za predlojenieto ama problema e tam 4e se napikavam i ne moga da se kontroliram
    p.s modove znam 4e 6te iztriete i taia tema ama ne mi dreme da go duxate az pak 6te spamia duxaite si na volia

Първо проявявай малко уважение, никой не е длъжен да търпи този начин на изказ.
    Второ, за да бъде изтрита темата ти явно е имало основателна причина.
    Трето и тази тема ще бъде заключена по ред причини- нарушениена т. 1; 2; 3 и 11 от Правилника!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си