.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: I SQ KVO??

Мега фен Аватара на koalka
    Обича те, а те е зарязал още в началото.Не му вярвай, няма толкова силни чувства, колкото си мислиш.Не съжалявай за нищо, още в началото не те е обичал и, както каза-излязъл е с тъпо оправдание.Щом си го молила и той не се е съгласил-работата е ясна.Ако те обичаше щеше да се върне при теб.

Малко си прибързала ,като си потърсила утеха след 3 дни,търсила си заместител,но явно не се получило.Ясно е ,че си го направила на пук на приятеля си,защото те е отблъснал,но в един момент му е скимнало да се върне.Може би е имал моментно увлечение ,но нещата не са потръгнали и е осъзнал,че всъщност все още те обича или просто си неговото сигурно момиче.Опитай се да разбереш кое от двете си неговата любов или удобство.Ако е искрен и има чувства,нека те спечели пак,нали той те е отблъснал в крайна сметка.Ти си била свободна да правиш,това което искаш.Дай му индикации,че имаш чувства към него,но запази гордоста си и го изчакай да се бори за теб ,не се натрапвай. \/ УСПЕХ

i men me zarqza mom4eto koeto obi4ax bqxme xodili 2 god i ne6to i toi skasa s men bez pri4ina.no az nali go obi4am ne iskax i ne mojex da pogledna dr mom4e.mina se vreme i sled 1 mesec pak se sabraxme i mn si se obi4ame oba4e ponqkoga mai na nego mu trqa po4ivka da si izqsni kakvo iska i taka natatak.
    vse pak e ne e trqbvalo da se xvarli6 na 1 sre6nat sled 1 2 dena trqbvalo e da iz4aka6.a pak i ti sama kaza 4e toi te obi4al nali??
    moje i pak da se saberete toi e inat i te obi4a ako e taka ne bi izdarjal o6te mn i bixte se sabrali otnovo dai mu malko vreme da si preosmisli ne6tata i 4yvstvata si kam teb i da razbere kvo iska.
    ami az taka mislq.
    dano se saberete gadno e 2 dy6i koito se obi4at da sa razdeleni.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    izvinqvai ama ti si si nadrobila poparata ti 6e si q sarba6...ne e trqbvalo da prai6 taka.verno 4e si4ki praime gre6ki,no ako si go obi4ala naistina samo pri mislata za dr m 6te6e ti se povdiga....
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    причината е че може ми си има принципи поне така мисля аз и аз няма да се върна при някое момиче което е трагнало с друг само да ми прави на пук!
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

бая си прибързала с тея 3 дни ама и пича не е дууре.. поне да ти беше обяснил за кфо иска да е сам.. за колко фреме и т.н., ама се пак ти сама си призна грешките и аз не те упрекфам.. просто нз.. тъпо е тфа, че на 3-тия ден си тръгнала с друг.. и с тоя другия си хоила 2 дена и тфа е и ся кфо.. намери ли нужната утеха..? по дууре ф такиа случай си поплачи и сподели с фр... от колкото да тръгнеш с друг.. кофти тръпка.. то е ясно, че пича неа ти прости.. ама поне вече ш си знаеш урока..
    ~!1912!~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си