.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54
    teEN`F{}
    Guest

nai-tajniq spomen/sms/poslanie...

Koi e nai tajniq spomen/sms/poslanie koito sa vi pra6tali i koito 6te zapomnite?

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Мислиш ли, че някой ще сподели такова нещо...

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    e ae az shte si kaja.Edno momche mi kaza(predpolagashe se che e "golqmata mi lubov") "You always be mine.Always and never." Prozvucha super obeshtavashto i leko obeznadejdavashto((( no vupreki vsichko si beshe mnogo milo.
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Град
    София
    " ДА сега разбирам колко те топли за НАС.. Ако изобщо някога е имало НАС... А аз си мислех толкова неща за това НАС.. Ох добре повече не ми обяснявай.. Просто Обичам те.. "
    От Мечо... Тогава се скрахаме супер гадно... И наистина този смс ми преобърна сърцето..
    Вие на хероин ли сте бе?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    "Още не мога да забравя очите ти.."

Сигурно няма разочарован човек, който да не е прочел " Не ме търси повече "

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от unknown_lady
    Сигурно няма разочарован човек, който да не е прочел " Не ме търси повече "
    Има
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Супер фен Аватара на Barbie
    Най-тъжният..."Не мога да бъда кой знае какво в живота ти." Заедно с едно прекалено тъжно писмо...

Най-прекрасният..."Обичам те." И едно прекрасно писмо..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    2-3 смс-а, в които приятеля ми казва, че иска да скъсаме, че не може да ми отвърне със същата любов, която аз изпитвам към него, че не иска да ме спира да обичам друг. държаха ми влага повече от седмица-направо бях в несвяст. и до ден днешен се чуя защо го направи, защото когато се видяхме ми се нахвърли с огромна страст и ме задуши с прегръдките си.

Такиа от преди години колкото искаш :> Всеки си има такива моменти, пвоече или по-малко... Но е прекалено дълго, за да го пиша, а и никой неа се занимава да чете :>

Моите са два...
    "Нищо не съм казал..... Добре съм...." (беше дошъл до нас да си вземе mp3-тор,аз го поздравих,казах му чао,а той и една дума не ми пророни...)
    2-рия - "Абе тва,че не можеш без мен нещо май ме лъжеш,а? Исках просто да се видим. Разкарах се от вкъщи до даскалото по същата причина,а пък ти ми се правиш"

И 2-та смс-а са от 1 човек... Сегашното ми гадже :}

Когато приятелката ми поиска да се разделим "за малко"
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

"Туко-що осъзнах нещо-ЛИПСВАШ МИ...!Сри за часа,ама ми е.... ;("
    Т'ва го получих ноща 31 декември с/у 1 януари от най-добрият ми приятел,с които бяхме скарани и той не искаше да ме вижда...Умрях си от кеф...както и за сън ама както и да е...
    Другите са:
    ОТ:Анонимен
    "искам само теб...МНОГО те оби4ам,просто неможеш да си представиш,колко много искам да си при мен и да си моя..."

"Дени,съжалявам много,но неможем да бъдем заедно...просто нещата няма да се получат-нямаме нищо общо"

Град
    Квартала
    "Малко си значела за мен, ти си всичко!Немога да живея без теб, ден за ден минават в пълна апатия.Ако това за теб е нищо.Бих дал всичко да те видя пак."- със приятеля ми когато бяхме скъсали за малко...

"Ако имах теб всичко щеше да е толкова по просто.Обичам те!Но нищо не е толкова просто, нали?Боли ме..." ...
    Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!

Град
    София
    "Просто... Обичам те..." Ама скоро такъв смс няма да получа... БТВ беше от момчето на аватара ми...
    Вие на хероин ли сте бе?

DFcheee
    Guest
    Устави ме сама. Отне ми любовта. Една мечта умря в нощта.
    Превърна се в сълза. Една любов отиде си от мен, оставяйки света студен. Една вълна от мен открадна толкоз топлина... Една сълза стича се сега, край моята тъга. Един живот умира с любовта, за да се роди отново с пепелта

За мое голямо съжаление писано от мен, за една стара, изагубена любов.
    Ако ти е харесало, ще ти предложа още само ме потърси Skype: D_q_v_o_l_4_e-f

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Може би ще прозвучи тъпо не мога да си спомня за такива неща. Не че не е имало. Имало е много пъти, но за да не ми е гадно просто ги изхърлям от главата си и повече не се сещам за тях.

От бившия
    " Все още те обичам не мисли че съм те забравил иска ми се да те видя да те гушна и целуна но не мога..." (баси скъсах се от рев...)

Град
    на плажа =)
    "kolkoto i da se starae6 mislq 4e nqma da se polu4i.... po dobre da ne se vijdame pove4e..." gadno be6e ...

Banned
    edno gadje be6e pisalo na edna,s koqto qvno sa se zabivali bez da znaq i be6e obyrkal nomera.sms-a glase6e "mila,obi4am te i nqma tyrpenie da se vidim.pak ti kazvam-do drugata sedmica 6te sym zarqzal moita i 6te bydem zaedno.celuvam te" gadni4ko,nali?

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Цитирай Първоначално написано от plah4eto_
    edno gadje be6e pisalo na edna,s koqto qvno sa se zabivali bez da znaq i be6e obyrkal nomera.sms-a glase6e "mila,obi4am te i nqma tyrpenie da se vidim.pak ti kazvam-do drugata sedmica 6te sym zarqzal moita i 6te bydem zaedno.celuvam te" gadni4ko,nali?
    Да найстина е много гадно да го разбереш така

Супер фен
    "мило ,това няма да го забравя никога",а малко време след това "минало свършено..и забравено!" ..още ми кънти в главата и се чудя как може да съм била такава глупачка за да вярвам на това..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Град
    sofiqqq
    plah4eto_ написа:

kolko poznato mnogo e gadnooo no sega ne6ty onaq ne mu vurza i mi se moliii

Град
    bulgaria
    Purvoto,koeto 6te napi6a e ot predi 2 god i glasi;
    Sujalqvam za odeve,prosto ne moga ei taka da te zabravq,az naistina te obi4am i pak 6te go kaja,ne sum te lugal nikoga,no gadnoto e,4e kogato zagubi6 nqkoi,togava go ceni6.Az use6tam 4e te gubq i napravo mi se mre na tozi svqt nadali ima jivot za men..

vtoroto e ot priqtelqt mi,polu4ih go v4era:na mqstoto na imeto si,6te sloja @
    Za6to luje6 @? Za6to se opitva6 da me zabludi6?I sebe si!S kakvo sam te zasegnal tolkova mnogo za da mi govori6 tolkova gadni ne6ta,za6to luje6 men i surceto si!Za6to me naranqva6 tolkova mnogo?Kakvo lo6o sum ti storil?Za6to me pogubva6 @?Umolqvam te da mi kaje6 samo za6to!Umolqvam te!

Фен
    Град
    сф
    nz moje bi e tpo no sledniq spomen mn me natajava....:
    V 4as sega e mnogo tixo.Ne govorim kakto vseki put.Salzi po buzite tekat,za6toto sme zaedno za posleden put... .............................

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си