.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: 18 СОУ

Guest

18 СОУ

Какво ще кажете за 18 СОУ? (извинявайте ако темета се повтаря....)

Ами аз уча там . Какво да ти кажа- нищо особено, освен това, че се изучават по- необичайни езици- китайски, японски, персийски...

Guest
    наясно сам. интересуваме на ниво ли са преподавателите , струват ли си у4ениците и с какъв бал си влязал там , с какъв език ?

maika
    Guest

za 18 SOU

Моят син догодина завършва немската/природоматематически профил/ в 18 СОУ а дъщеря ми смята да кандидасква там в японската. Синът ми е много доволен, моите впечатления също са прекрасни от учителите, познавам и повечето деца от класа, Директорката е адски разтропана, това лято ще правят най модерния център за изучаване на източни езици в България в двора на уч-щето, освен това ще бъде и кутурен център. Доколкото знам най добрия мултимедиен кабинет по физика е също в това училище.Учителите са много добронамерени и с чудесен контакт-както с децата така и с нас родителите /говоря за гимназиален курс/ Една от най добрите учителки по бълг. и литература в София /Георгиева/ -също е там.
    Разбира се -има какво още да се желае-то пък перфектно къде е , но като цяло атмосферата в училището, нивото на подготвка-това е ок. А за който няма амбиции и желание за нищо и иска само да си прекара 5 год някъде-то би трябва да му е все едно къде ще отиде
    Успех на всички които кандидастват тази година!

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Цитирай Първоначално написано от rebel_kid
    Ами аз уча там . Какво да ти кажа- нищо особено, освен това, че се изучават по- необичайни езици- китайски, японски, персийски...
    Xaxax prati mn pozdravi na ohranata (Petio) ot Zina toi she se seti Inache daskaloto naistina e dobro v smisul nivoto na obochenie e mn visoko :P
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Чувала съм за него само хубави неща,ще го напиша сред желанията си.Една съученичка смята да кандидатства там с арабски..не знам,но мисля че е добро училище.

Град
    Berlin/Germania
    u4ili6teto e gotino pone be6e ! Az sega jiveq v germania ama dokato biah v nego be6e gotino
    Ангелите го наричат „Небесна радост”, дяволите- „адски мъки”, а простосмъртните „любов” Love is everything I need!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Езиците са интересни.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравейте.18-то училище е с доста висок бал до колкото знам не че това винаги е индикатор за добра степен на образование но както и да е.В случая всеки седмокласник който е решил да кандидатсва там трябва да си зададе въпрсса дали сериозно иска да се занимава с малко по необичайни езици като-китайски,арабски,японски,п рсийки и т.н иил това е само прищявка.Аз лично залагам на традиционните и по-разпростране езици като-английски,немски,испански, ренски.Все пак успех на тези които са се заели с изочаването на източните езици защото имам познати от 18-то у-ще и ви уверявам че не им никак лесно и по т в 8-ми клас.Успех на всички таз годишни кандидатстващи седмокласници.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    sofia
    do sedmi klas u4ih tam \/ i za men 6e si ostane nai-gotinoto u-6e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си