- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- от секса
Здравейте!
на 17 години съм.
днес правих секс с едно момиче и като започна да ми прави свирки не усетих онова божествено чувство, което очаквах![]()
след това правихме секс и не знам дали е била много широка или пениса ми е малък (15см) не можах да се насладя и след 15 минути ме заболяха краката. един час така и накрая едвам успях да се самозадоволя и свърших.
въпроса ми е има ли и други, на които да им се е случвало първия път, защото аз съм чувал, че се свършвало много бързо![]()
п.с. бях с презерватив ама като видях, че няма свършване го махнах само за оралната любов и нямаше мн разлика...
може и да е психически, защото нямаше ласки и страст, а само секс и въпреки това момичето си ме привличаше сексуално
удължете любовната игра колкото може повече и ще видиш че има ефект
emi na men ne mi se e sluchvalo;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Нещо ми се струва, че все още не можеш да прецениш кога ти се е*е и кога ти се пикае. Вземи та си намери момиче към което да изпитваш нещо. Секса не се състои само в ръчкане.
Mi pri mene man purvia put ne svurshuh burzo daje bavno beshe ama tva deto go govorqt che svurshvash burzo ne m ise vqrva !!!![]()
![]()
![]()
хммм незнам пич...сигурно си бил под нопрежение за това как ще вине първия път,да не се изложиш...следващия път се отпусни и не мисли за това![]()
tai kat vijdam nqma lubovna igra nqma strasti kakto vikash ti a to trqbva da si ima isk4o lips an a lubovna igra tam e proglema
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Вчера и гаджето ми не можа да свърши. Много жега беше нещо и се препотихме. Друго-ако ти се пишка се затварят с клапичка семепроводите и не може да еякулираш. За това и момичето, и момчето преди секс-в тоалетната.
Мерси за всички отговорчета!
предполагам, че съм бил много притеснен и ми е липсвало желанието. Надявам се втория път да се справя по-добре![]()
и последно да питам презерватива много ли притъпява усещането?
Принципно не. Но зависи какъв е. Замисли се - щом целият свят го ползва и свършва, значи не е това главната причина.
П.П. Имам един познат, който има същите проблеми в секса. Е*е, ама нищо не усеща, не може да свърши, да се накефи .. сякаш нищо не прави. Не му е кеф.
Или лиспва желание за секс, или липсват страст, чувства(каквито и да са) и влечение към обекта, с който правиш секс.
днес пробвах пак с друго момиче и бях спокоенсвърших за 20-тина минутки, ама само свирка(мн яка). после като влязох (беше много тясна)се едно е*а въздух и не свърших. дано занапред да имам повече късмет.
явно поговорката "чикии за кеф, секс за престиж" много ми приляга...
oooo na nas do sa s fr-to ne ni se e slu4valo
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Тва първото ебане понякога е така ле пич![]()
Абе момче нищо ти няма и аз първия път не свърших и ми трябваха малко сеанса за да се науча как ми харесва :P
В този случай е на психическа основа , кофтито е че прекалено много време си го чакал и изведнъж идва момента, а и момичето което е било с теб не е дало много от себе си...
А за презервативите спор няма, че притъпяват удоволствието, но просто без тях трябва наистина да знаеш с какво момиче го правиш!
Успех за напред!
Голям размер на картинката! /machoka/