.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: от секса

разочарован
    Guest

от секса

Здравейте!
    на 17 години съм.
    днес правих секс с едно момиче и като започна да ми прави свирки не усетих онова божествено чувство, което очаквах
    след това правихме секс и не знам дали е била много широка или пениса ми е малък (15см) не можах да се насладя и след 15 минути ме заболяха краката. един час така и накрая едвам успях да се самозадоволя и свърших.
    въпроса ми е има ли и други, на които да им се е случвало първия път, защото аз съм чувал, че се свършвало много бързо
    п.с. бях с презерватив ама като видях, че няма свършване го махнах само за оралната любов и нямаше мн разлика...
    може и да е психически, защото нямаше ласки и страст, а само секс и въпреки това момичето си ме привличаше сексуално

Повече от фен
    удължете любовната игра колкото може повече и ще видиш че има ефект

emi na men ne mi se e sluchvalo;]
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Нещо ми се струва, че все още не можеш да прецениш кога ти се е*е и кога ти се пикае. Вземи та си намери момиче към което да изпитваш нещо. Секса не се състои само в ръчкане.

Град
    BG SOFIA
    Mi pri mene man purvia put ne svurshuh burzo daje bavno beshe ama tva deto go govorqt che svurshvash burzo ne m ise vqrva !!!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    хммм незнам пич...сигурно си бил под нопрежение за това как ще вине първия път,да не се изложиш...следващия път се отпусни и не мисли за това

tai kat vijdam nqma lubovna igra nqma strasti kakto vikash ti a to trqbva da si ima isk4o lips an a lubovna igra tam e proglema
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Вчера и гаджето ми не можа да свърши. Много жега беше нещо и се препотихме. Друго-ако ти се пишка се затварят с клапичка семепроводите и не може да еякулираш. За това и момичето, и момчето преди секс-в тоалетната.

разочарован
    Guest
    Мерси за всички отговорчета!
    предполагам, че съм бил много притеснен и ми е липсвало желанието. Надявам се втория път да се справя по-добре
    и последно да питам презерватива много ли притъпява усещането?

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Принципно не. Но зависи какъв е. Замисли се - щом целият свят го ползва и свършва, значи не е това главната причина.

П.П. Имам един познат, който има същите проблеми в секса. Е*е, ама нищо не усеща, не може да свърши, да се накефи .. сякаш нищо не прави. Не му е кеф.
    Или лиспва желание за секс, или липсват страст, чувства(каквито и да са) и влечение към обекта, с който правиш секс.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

разочарован
    Guest
    днес пробвах пак с друго момиче и бях спокоен свърших за 20-тина минутки, ама само свирка(мн яка). после като влязох (беше много тясна)се едно е*а въздух и не свърших. дано занапред да имам повече късмет.
    явно поговорката "чикии за кеф, секс за престиж" много ми приляга...

oooo na nas do sa s fr-to ne ni se e slu4valo
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Тва първото ебане понякога е така ле пич

Град
    Sofia
    Абе момче нищо ти няма и аз първия път не свърших и ми трябваха малко сеанса за да се науча как ми харесва :P
    В този случай е на психическа основа , кофтито е че прекалено много време си го чакал и изведнъж идва момента, а и момичето което е било с теб не е дало много от себе си...
    А за презервативите спор няма, че притъпяват удоволствието, но просто без тях трябва наистина да знаеш с какво момиче го правиш!
    Успех за напред!
    Голям размер на картинката! /machoka/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си