.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Rapture
    Guest

Тема свързана повече с момичетата....

Не за 1-ви път се чудя какво харесват момичетата у момчетата... но въпросът ми е следния...

Как според вас (момичетата..) мога да спечеля сърцето на момиче което съм му признал чувствата си. и то не е отвърнало

чакам предложения благодаря от сега

Покажи и че държиш на нея , бъди мил , искрен и я покани на среща да не вземеш да се правиш само на някой грубиян че после и да чуе за теб няма да иска
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

Ne sum momi4e ...oba4e da ti kaja tva momi4e go zareji i tursi drugo
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА

Re: Тема свързана повече с момичетата....

Цитирай Първоначално написано от Rapture
    Не за 1-ви път се чудя какво харесват момичетата у момчетата... но въпросът ми е следния...

Как според вас (момичетата..) мога да спечеля сърцето на момиче което съм му признал чувствата си. и то не е отвърнало

чакам предложения благодаря от сега
    според мен щом веднъж ти е отказала едва ли ще се получи от втория път !!! Аз лично никога не си променям решенията по този въпрос!!! Но все пак ако мислиш че имаш шанс и ти се занимава може да действаш!! За жалост нямам идея как, но само един съвет мога да ти дам НЕ ставай прекалено нахален!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Guest
    Не можеш.

Можеш. Няма невъзможни неща. Просто бъди по-постоянен.

Град
    на плажа =)

Re: Тема свързана повече с момичетата....

Цитирай Първоначално написано от playful_baby
    според мен щом веднъж ти е отказала едва ли ще се получи от втория път !!!
    ne e taka ... moje da q vpe4atli s miloto si darjanie i priqtelskoto si otno6enie ...na men li4no dosta pati mi se e slu4valo p1rviq p1t kogato nqkoi da mi priznqe 4uvstvata si da ne sam o4arovana .. no kogato mom4eto mi pokaje 4e naistina mu puka za men .. neusetno hl1tvam Uspeh !!!

P.S. no naistina ... ne stavai nahalen!!! za6toto i s takiva sam se sbl1skvala

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Нищо...
    Това е самата истина..
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    Дръж се мн миличко с нея, обръщай и внимание. Само това стига. При мен подейства.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    бъди мил,прави и комплименти,но в никакъв случай не и досаждай.просто и покажи,че мн си държиш на нея и тя трябва да знае,че може да разчита на теб.но ако все пак нищо не се получи и тя е абсолютно безразлични,зарежи я навреме,за да не те боли после
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Наи-важното не се прави че не ти пука и на голямата работа ... продължаваи да се държиш с нея както преди .. и тя ще види че не си като другите и токувиш нещата се наредят
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Мега фен Аватара на koalka
    Като се държиш добре, мило.Но, ако не е отговорила на тях, явно няма интерес към теб.

Guest
    Ами бъди мил,бъди до нея в трудни моменти не бъди нахален но не се отказвай от нея!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами бъди мил,бъди до нея в трудни моменти не бъди нахален но не се отказвай от нея!
    ... и така ще станеш любимата й изтривалка!

Цитирай Първоначално написано от Няк'къв Гост
    ... и така ще станеш любимата й изтривалка!
    Хаха - точно това щях да напиша.
    True true. Време е да почнеш да не й обръщаш внимание. Ако и това не помогне - поплачи си. Това вече ще помогне.

Guest
    От личен опит знам, че шансът да станете нещо повече от приятели е почти нищожен.. само че в моя случай аз съм най-добрия й приятел.. както и да е.
    Личен съвет - зарежи момичето, докато все още можеш. Продължиш ли да тичаш след нея после ще те боли много..

От личен опит знам, че шансът да станете нещо повече от приятели е почти нищожен.. само че в моя случай аз съм най-добрия й приятел.. както и да е.
    Личен съвет - зарежи момичето, докато все още можеш. Продължиш ли да тичаш след нея после ще те боли много..
    А така. Пречукай я. Щом не те харесва заслужава да бъде пребита.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си