.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Момчетата попринцип НЕ трябва да си показваме чувствата пред едно момиче,поне до такъв етап,в който вече може да сме сигурни (а това рядко се случва),че 100% и момичето има същите чувства... Защо?
    Защото когато се откриеш пред едно момиче и тя знае,че си неин,интереса и към теб спада и не е малък шанса да те заебе... Голяма част от привличането на едно момиче към едно момче се крие в това,че тя постоянно се колебае дали ти я харесваш и колко я харесваш и това и вдига интереса към теб... Затова възможно най-дълго ние момчетата трябва да се правиме,че нямаме кой знае какви чувства към вас,за да сме ви интересни и да тече един постоянен флирт,една игра между нас и вас... Разбира се,в един момент картите се свалят на масата,но само когато сме достатъчно сигурни,че и вие сте влюбени/много ни харесвате...
    Общувал си само или с малки момиченца, или с много неориенетирани и разглезени пикли.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    gabrovo
    Момчетата попринцип НЕ трябва да си показваме чувствата пред едно момиче,поне до такъв етап,в който вече може да сме сигурни (а това рядко се случва),че 100% и момичето има същите чувства... Защо?
    Защото когато се откриеш пред едно момиче и тя знае,че си неин,интереса и към теб спада и не е малък шанса да те заебе... Голяма част от привличането на едно момиче към едно момче се крие в това,че тя постоянно се колебае дали ти я харесваш и колко я харесваш и това и вдига интереса към теб... Затова възможно най-дълго ние момчетата трябва да се правиме,че нямаме кой знае какви чувства към вас,за да сме ви интересни и да тече един постоянен флирт,една игра между нас и вас... Разбира се,в един момент картите се свалят на масата,но само когато сме достатъчно сигурни,че и вие сте влюбени/много ни харесвате...
    Добре много си прав и има логика в думите ти но това може да се отнася и за момичетата нали тях също ги е страх да не бъдат отхвурлени или наранени или да не омръзнат на момчето но все пак в повечето случаи си показват чувствата
    LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?

Ами значи, аз не прикривам чувствата си даже обратното винаги казвам каквото мисля и чувствам, така знам, че после няма да има недоизказани неща и няма да съжелявам, че не съм ги казал когато му е било време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си