- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчетата и чувствата
Общувал си само или с малки момиченца, или с много неориенетирани и разглезени пикли.Първоначално написано от ATAKABG
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Момчетата попринцип НЕ трябва да си показваме чувствата пред едно момиче,поне до такъв етап,в който вече може да сме сигурни (а това рядко се случва),че 100% и момичето има същите чувства... Защо?
Защото когато се откриеш пред едно момиче и тя знае,че си неин,интереса и към теб спада и не е малък шанса да те заебе... Голяма част от привличането на едно момиче към едно момче се крие в това,че тя постоянно се колебае дали ти я харесваш и колко я харесваш и това и вдига интереса към теб... Затова възможно най-дълго ние момчетата трябва да се правиме,че нямаме кой знае какви чувства към вас,за да сме ви интересни и да тече един постоянен флирт,една игра между нас и вас... Разбира се,в един момент картите се свалят на масата,но само когато сме достатъчно сигурни,че и вие сте влюбени/много ни харесвате...
Добре много си прав и има логика в думите ти но това може да се отнася и за момичетата нали тях също ги е страх да не бъдат отхвурлени или наранени или да не омръзнат на момчето но все пак в повечето случаи си показват чувствата![]()
LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?
Ами значи, аз не прикривам чувствата сидаже обратното винаги казвам каквото мисля и чувствам, така знам, че после няма да има недоизказани неща и няма да съжелявам, че не съм ги казал когато му е било време.