- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Грешка ли е?
Как мислите,дали е грешка да те изчука пича и да станете гаджета след това?Онази вечер така се получи на един абитуриентски бал на една приятелка.Запознах се с едно момче и в хотела легнах с него и вече трети ден се виждаме.Та мислите че секса преди вразката е грешка?
Зависи, но щом се е случило.. Продължавай напред. Може пък да излезне някоя доста сериозна връзка..
Не е невъзможно. Аз съм имал такава връзка. Не виждам защо да не се получи така и при теб.![]()
xqxq vajnoto e che te e ushibal;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
e kvo nema losho shtom ste se haresa li![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако искаш да се получи парви секс с куче или с котка и ще стане всичко ок
не мисля че е грешка....все пак някои връзки започват именно по този начин![]()
Споед мен не е нормално да си легнеш с някой който не познаваш и след това да се опознавате ии да започвате връзка и + това изгледай "Ти гониш" сигурна съм че ще откриеш поуката!Първоначално написано от Desi_90
П.П пише се врЪзка
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
А какъв вид секс правихте. Ти прави ли му свирки, той изпразни ли ти се в устата, ти повърна ли след това и такива неща от сорта.
ne e spox taka pone 6te znae6 4e ne e trugnal s teb samo za da go napravite i posle da te rezne
Първоначално написано от Анонимко
Забрави да споменеш аналния секс и аналните горелки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evtina si mila...vseko uvajava6to sebe si momi4e ne si lqga s parviq sre6tnat ..but go fuck your self ..6tom te vle4e
Love you Kris !!!
Ami mislq 4e ne e ot golqmo zna4enie kakvo sme pravili..mislq 4e kazax sex.I ne mi se e izprazval v ustata i ne sam povra6tala!i za info pravihme si4ko + analen i svirki.no ne vijdam kakvo ob6to ima vida na sexa s temata mi?
Desi_90 mai sa se pozabavlqli dobre s tebe.Prasnali sa ti i zadnika hahaha.Mi da ti pojelaq osven da izkarate po-dlago.Az li4no ne se kefq na takiva momi4eta kato tebe.Vinagi 6te mi se struva 4e 6tom sa legnali taka s mene 6te go napravqt i s drug.aide 4ao i neka te pori otzad![]()
Здрасти, аз първо искам да ти кажа, че никого не съдя, също не съм и никой, за да те съдя, така че не ме разбирай погрешно моля те! Може да е било моментна грешка, но искам да ти кажа само, че и аз съм на това мнение:
.Първоначално написано от gosta ot mars
С уточнение - може и да се окаже, че не е така, но точно заради това аз не бих(и не съм, още по-точно) продължавал такива авантюри. Сега - хора различни, пък може и да съм малко консервативен в това отношение, макар и да съм на 21 само, знам ли? Това, обаче важи и за повечето ми приятели знам, та сама си направи изводите. В края на краищата - нека злобеят другите "непорочни" тук - да не ти пука, нали сте си направили кефа!![]()
не сички са моногамни като тебПървоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
![]()
Ако той се уважава поне малко трябва сложи край на връзката ви. А ти си помисли какво говорят за тебе подобни изпълнения.Първоначално написано от Desi_90
Remember... all I'm offering is the truth. Nothing more.
You can always find me in skype: jerry_borislav
http://borislav.act4trees.com/
Това е въпрос на личен избор. За някои хора това е нормално, за други не. Лично аз не съм привърженичка на такъв секс, но това е лично мое мнение.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Е, щом 1 път сте правили просто секс има мн голяма вероятност от тук нататък сичко да е просто секс. Тва, че ще се виждали после нищо не значи - за него може да си просто лесна бройка, той за теб - също. Факайте си се щом си искате, но мисля, че сериозна връзка от това няма да излезе
It's not the age that matters - it's the life in your years...
lesna si pada6 izebi se o6te vednuj i postni temata pak ''gre6ka li e..'' i posle pitai pak axaxa
gre6ka e az ne lqgam sas seki sre6nat axaxa
P.S kurve si pada6 malee sigurno si na 12 te na tolkova takiva si padat
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Първоначално написано от Desi_90
spored men ne e...iskla si go napravila si go...a i 6tom o6te ste zaedno zna4i ne e bilo samo zaradi sexa![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Е, коренно различно е да си на 14 и да претендираш за голям опит в секса, нали? От мойта камбанария и ти си още по-лесна да ти кажа, както и поне 1/3 от пишещите тук, вероятно. Защо ли, не съм го казал досега, обаче? Ти как мислиш? Подчертавам мислиш... даже, за да съм сигурен, че ще ме разбереш - misli6?Първоначално написано от bebito0o
axxaxa hoi se zastrelqi weee
P.S ne6to dneska si4ki ste mnogo otvoreni kvo vi stava???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}