- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Грешка ли е?
Първоначално написано от Desi_90
Според мен не е грешка.
Собственост на Canis_Dirus
Това ме изпълни!Първоначално написано от ГостЪТ
![]()
Браво, Госте! =D>
За втори път: а ти за много голяма и опитна ли се мислиш?
Голямата гордост, че не лягала с всеки срещнат - то и това оставаше на 14. Ти и да искаш няма как да стане.
Спести си епитетите, които лепваш на всяко момиче, и влагай маааалко, мъничко само мисловна дейност преди да пуснеш някой пост. Ей така, за разнообразие само. Пък може и да ти хареса.
Ааа, относно "12-годишните курвички", както често наричаш повечето тук, позволи ми да те светна, че 12 не е много далече от 14.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Значи една приятелка спа с момчето преди да тръгнат ,след това тръгнаха,ходиха година и половина и тя го заряза,а той много я обичаше!С това искам да кажа ,че има различни хора,и аз незнам твоя пич какъв човек е,дали е със теб заради секса.Но внимавай много!Мисля ,че трябва да поговорите.Защото в последнствие да не се влюбиш във него,а за него ти да бъдеш секс играчка!Внимавай мацка!
Също подкрепям това мнение
gosta ot mars написа:
.Az li4no ne se kefq na takiva momi4eta kato tebe.Vinagi 6te mi se struva 4e 6tom sa legnali taka s mene 6te go napravqt i s drug.
Щом ти е било гот и си го искала защо да е грешка?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
"Отворената" си ти!Първоначално написано от bebito0o
Неа'м, обаче дотолкова излишно време, че да споря с теб. Пък и по-смислен спор мога да проведа с всеки тук. Другите поне в началото се опитват да се придържат към темата - ти просто пишеш. Дразнещо (и) неграмотно. Ти и още няколко души с никове и бая мнения тук, сте причината не само аз, но и други хора, които познавам и за разлика от мен напълно си влизат още в понятието "teen", да не сме си й помисляли да се регнем тук. Съществуването ти тук, под този ник, без дори да си е направил и най-малкия труд кой да е от модераторите да редактира поне най-идиотските/детинските/просташките/неграмотните от тях е показателно за нивото на форума, като цяло. Жалко е, защото от техническа гледна точка, вероятно и като замисъл този форум би могъл да бъде наистина много по-полезен.
Ще се радвам, ако това ми мнение бъде прочетено от кой да е модератор, затова използвам и bold в момента, уж да се пооткрои малко. Изводите аз съм си ги направил - да видим кога ще си ги направите и Вие. Също и дали ще съвпаднат с моите, но (и) в това отношение, убеден съм, не съм никак..ъмм.. уникален. В края на краищата всичко опира до сериозно отношение и до това на кой (е, не от потребителите, де) доколко му пука! Поправете ме, ако греша!
Gluposti, ne gi slushai ne e greshka!!! Moje da izlezne neshto, dosta vrazki sa zapochnali taka.
За мен сексът преди връзката не е грешка. В крайна сметка слу4ва се да ти се прииска, да го направиш с някой и после да се окаже, 4е с този 4овек си пасвате и бихте могли да имате връзка. Вярно, рядко се слу4ва, но се слу4ва. Така или ина4е при вас ве4е се е полу4ило, така 4е не го милси
![]()
Робинята на Quench
Не е съвсем удачно и поне аз при запознанството чак не бих се отпуснала достатъчно, за да правя секс, а и поне се убеждавам, че човекът е сносен за връзка - поне 1 разговор, е баси...иначе няма лошо.
Възможно ли е да бъде по-красиво?