ot edno i sa6to mom4e sa:6te ti po4ernq jivota kurvo,a drugiq:sega sedalkata na koqto stoe6e moeto beb4e e prazna,nama koi da me topli s usmivka,da me pregra6ta i celuva,i nai-gadniq:ne sam v sastoqniq da govorq,sled malko ve4e nikoga pove4e nqma da me ima.sbogom.gadni4ko a?ama sa predi god nqkade sega nqma takiva gadni
Това момче явно не е много наясно с чувствата и желанията си.
съгласен съм с теб явно нещо на моменти чувства 1 пък после друго пък после ше мре хаха.Първоначално написано от experiment_m
http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=16362 влизайте всеки ден плс хем ще се кефите и вие хем ще помагате на мен като цъкате.
Пубертетска история да не те бърка![]()
LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?
Или просто е идиот.Първоначално написано от experiment_m
Нещо го тресе хормона...
Не му е лесно на това момче.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от Aleandra
дам определено не му е никак лесно ..........![]()
"KuChKo, p0zdravi gadjeto si ot men!!!"
поредния ненормалник!!!!Първоначално написано от coolbabyy
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Май само на мен ми се струва,че авторката се е объркала-и вместо отговор е писала нова тема.![]()
Мисля,че това е темата,в която е искала да пише![]()
най-тъжния спомен/смс/послание...
f@nt@zi@
mi da ne6to takova se e polu4ilo bez da iskam samo go pratila kato nova tema.i vse pak pi4a e na 23-malko trudno da e ot puberteta.mersi za otgovorite.sajalqvam 4e q ima temata i vse pak az da si popitam kakvi sa va6te sms4eta,za koito ne iskate da si spomnqte?
Мда скъпа, объркала си се, а и тука неа да развиваме 2ра тема с едно и също съдържание.Първоначално написано от coolbabyy
Иначе за пича ти ... да взима самолета за Акапулко и да се зарие там някъде. Пълен кУкУ![]()