.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Депилатоарните кремове.

Kъде се продават? Как се използват? За м става въпрос.

Guest
    Също така колко дълготраен ефект имат? Космите стават ли твърди след употреба? : ))

Град
    gabrovo

;)

Продават се в козметичните магазини аптеките а понякога и в кварталния супермаркет за използването-нанасяшкрема на определеното място без да го втриваш и чакаш известно време в зависимост от дебелината на космитето си има упътване в кутииката,а за траиността-3-4 дни и космите отново набиват и не са мн по различни от предишните
    LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Депилатоарни кремове.

Предимства - сравнително евтини начини, но за една процедура.
    Недостатъци - методите са нетрайни, процедурите се правят постоянно ежемесечно или по-често, космите рецидивират и стават по-здрави и по-големи.

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Депилатоарни кремове.

Недостатъци - методите са нетрайни, процедурите се правят постоянно ежемесечно или по-често, космите рецидивират и стават по-здрави и по-големи.

Тука мога да поспоря...Едно кремче Veet до колкото се сещам струваше между 8 и 12лв, а една самобръсначка Жилет струва около 2лв.Много по-дълго ще се ползва една самобръсначка от колкотото едно кремче.После процедурите се правят ежемесечно или дрън дрън - ами то с всички методи за обезкосмяване е така, като изключим само разните фотоепилации ...и не от всички методи космите стават по-здрави.
    Вече втори път чета твоя много голяма изцепка .. 1-вата беше за постинор и ескапел .. ади моля те като не знаеш не пиши, че става много смешно ;)

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Депилатоарни кремове.

Тука мога да поспоря...Едно кремче Veet до колкото се сещам струваше между 8 и 12лв, а една самобръсначка Жилет струва около 2лв.Много по-дълго ще се ползва една самобръсначка от колкотото едно кремче.После процедурите се правят ежемесечно или дрън дрън - ами то с всички методи за обезкосмяване е така, като изключим само разните фотоепилации ...и не от всички методи космите стават по-здрави.
    Вече втори път чета твоя много голяма изцепка .. 1-вата беше за постинор и ескапел .. ади моля те като не знаеш не пиши, че става много смешно
    ми смей се като ти е смешно.....все пак всичко е в триъгълника на шегата
    П.С.това го намерих в един сайт за Депилатоарни кремове и реших да го постна...не съм го писал аз...реших че ще е полезно

Град
    У нас

Ами може и така да е, но аз не съм напълно съгласна.Както вече написах как виждам аз нешата. :)

Guest
    w billa ne te syvetvam ako za kraka stava vypros

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си