- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Депилатоарните кремове.
Kъде се продават? Как се използват? За м става въпрос.
Също така колко дълготраен ефект имат? Космите стават ли твърди след употреба? : ))
Продават се в козметичните магазини аптеките а понякога и в кварталния супермаркет за използването-нанасяшкрема на определеното място без да го втриваш и чакаш известно време в зависимост от дебелината на космите
то си има упътване в кутииката,а за траиността-3-4 дни и космите отново набиват и не са мн по различни от предишните
![]()
LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?
Депилатоарни кремове.
Предимства - сравнително евтини начини, но за една процедура.
Недостатъци - методите са нетрайни, процедурите се правят постоянно ежемесечно или по-често, космите рецидивират и стават по-здрави и по-големи.
Първоначално написано от Sh@d0w
Тука мога да поспоря...Едно кремче Veet до колкото се сещам струваше между 8 и 12лв, а една самобръсначка Жилет струва около 2лв.Много по-дълго ще се ползва една самобръсначка от колкотото едно кремче.После процедурите се правят ежемесечно или дрън дрън - ами то с всички методи за обезкосмяване е така, като изключим само разните фотоепилации ...и не от всички методи космите стават по-здрави.
Вече втори път чета твоя много голяма изцепка .. 1-вата беше за постинор и ескапел .. ади моля те като не знаеш не пиши, че става много смешно ;)
ми смей се като ти е смешно.....все пак всичко е в триъгълника на шегатаПървоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
![]()
П.С.това го намерих в един сайт за Депилатоарни кремове и реших да го постна...не съм го писал аз...реших че ще е полезно
Ами може и така да е, но аз не съм напълно съгласна.Както вече написах как виждам аз нешата. :)
w billa ne te syvetvam ako za kraka stava vypros