Здр, малко съм скептично настроен към този сайт като цяло, не знам защо точно, но ето, че имам нужда от помощ.Нуждая се от някой с повече опит да ми разясни ситуацията ако може, а тя е следната:
Запознах се с едно момиче и няколко пъти излизахме заедно ( е не точно заедно, тя си водеше 1 приятелка ) аз нямах против и от своя страна канех 1 мои фр когато излизахме и така няколко седмици, след което просто спряхме да се чуваме.
Изведнъж обаче разбирам че моя приятел е излизал с тези 2 момичета без мен, а аз бях човека който ги запозна и съответно ми стана яко кофти, че съм вън от пейзажа по 1 или др причина..
И ето тази вечер досега си писах по скайп с едно от момичетата ( това което харесвам ) и си говорихме за бая неща като избягвах темата за моя фр и тн. Обаче тя се държеше доста странно, в смисъл понякога беше доста гадна с мен, но аз го приемах като майтап, а не знам дали тя го е чувствала като такъв, също така често си сменяше настроението и понякога се държеше мило.
Тя ме потърси в скайпа, което ме навежда на мисълта, че де да знам, интересува се от мен по 1 или др начин.
Не мога да разбера, това момиче има ли някви чувства към мен или просто си играе по 1 мн забавен за нея и болезнен за мен начин...