ПишаНаКирилица! , ся ш'ти разкажа една моя случка, почти същата като твоята, само дето бях от страна на твоя приятел. Значи ,
Преди около 3-4 години един мой приятел се запознава с няк'во маце в ИРС. Пишат си около месец, след което той се пристрашава и я кани да излязат. Да, обаче, тя се срамувала и щяла да си кара приятелка с нея, казала на моя приятел, и => той да си закарал някой приятел с него. Окей, така и стана. Викна ме мене, заа съпорт, такова, за подкрепа (морална), да му вдъхвам кураж и т.н. Седнахме в кафето и в един момент се получи следното. ТОй сееее гътна. Т.е. изгуби си граматиката напълно. Не можа за 1 час да каже буквално 2 изречения. Реших като по-опитен да взема нещата в свой ръце. Започнах да бъзикам и двете, та разговора малко живна, но той за жалост продължаваше да мълчи. Е , свърши кафето, разделихме се ние, а аз и моя приятел поехме към вкъщи, По пътя си говорехме кфо е станало, а той вика, че се е бил притеснил, бил се срамувал, момичето е било мноо красиво, нямало да му обърне внимание и прочие. И за жалост така стана. След 2-3 пъти чат с нея, аз я поканих да излезем, харесахме се и тръгнахме. Казах на моя приятел, той ми беше мноо ядосан, но после се осъзна. Нямаше да има ник'ви шансове с нея, защото просто не знаеше какво да направи реално. В чата пише, като всеки нормален, но на живо се скоси, когато се видяхме и тва му изигра шега.
По твоя проблем. Може да е станало същото. Твоята "възлюбена", да е харесала приятеля ти, сега за това да излизат заедно и така. Тва, че те е потърсила в скайпа , просто начин, да потули нещата незабелязано. Тва е.