Skusah s biv6iq si .. makar 4e si go obi4ah ..bqhme zaedno 2 meseca.. mina mesec prez koito se zapoznah s maika mi i go bqh vijdala samo vednuj .. sled tkato se vidqhme togava me zapoznaha s maika i s sestra mu bahme 5 godini v edin klas, i vse o6te sme de . bqh izlugala 4e imam drug novo gadje a ne be6e taka sled sre6tata ni negov friend mu kazal 4e vupreki 4e imam drug o6te sym go obi4ala i toi mi pisa ssmsi .. ne otri4ah i mu kazha vs .. nikfa reakciq kaza 4e i toi ima 4ustva i tva .. posle ... posledno go vijdah na bala mi .. na 18-ti mai .. ne hodehme i ne se bqhme vijdali .. maika mu me pozdravi razceluva me .. nego na vlizane go nqma6e .. doide po sredata na bala i se natioska .. ima6e gu6kane ima6e i celuvki ,neznam 6to stana taka i za6to se polu4i taka .. snimahme se i si trugna na sledva6tiq den bqh pri sestra mu u tqh te s maika mu bqha na seloto .. i se pribraha zavariha me u tqh .. maika mu se razvika ama nekfo radostno 4e sym tam .. pak me razceluva nekfa super vesela na6iq doide i se uhili mn nekfo qko gotinko .. i stranno .. i opa tuka mai sa se oburkali .. da doidat -demek az .. ot kak skusahme ne bqh hodila u tqh .. i ni6to pove4e idva bazikahme se malko i vs edno ne be6e toq ot predbnata ve4er .. preobli4a si se .. nie s ssestra mu behme v staq s komp ..toi zad nas na6iq si se preobli4a ne4e tva mn me gree :P ama dnes karah sestra mu da go pita za kfo se durji taka .. i toi i kazal prosto 'taka iskah" kfo da razbiram pod tova .. idva natiska mi se .. psole se prai na udaren ama togava behme i s maika mu moje pa zaradi neq .. ne kazva ni6to samo bazikane .. psole i tehnite se ebavaha za nas :} 4e 6teli da me zimat toi se usmihna nekfo stranno lipsva mi of ..no nz kfo da kaja ..