.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Тема: inetrnet love

inetrnet love

zdr te!Imam proble s edno mom4e - pi6em si po internet (toj ne e ot bg , no idva vseka godina)kaza 4e moje da dojde da jivee v bg zaradi men i da u4i.az naistina go hr mnogo i toj men(taka zava).Vsi4ko e ok no kato zagovorim za po-intimni otno6eneiq t.e sex zapo4vam da se 4udq dali ako ne spq s nego nqma da me zareje.toj iska6e da napravq bnqkoi ne6ta , no az neiskah i toj kaza 4e nqma zna4enie za6toto me obi4a.Na men ne mi lipsva jelanie toj da mi e p1rvoto mom4e , no me e strah da ne se okaja izmamena.da uto4nq az sam na 15 ,a toj e na 18. kajete kakvo da pravq plz!Vie kakvo bihte napravili na moe mqsto?blago darq predvaritelno!!!!

ti kakvo bi napravil ?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Аз бих си потърсила някой ПОЗНАТ от БЪЛГАРИЯ.

Ей заради такива като теб, като родя дете, съм решила да не му взимам компютър.
    Кой знае какво може да стане!

Толкова ли нямаш с кой да излезеш и да се запознаеш с разни хора, че висиш пред тъпия компютър, та чак и 'момче' си си намерила.
    Ейш, загубени хора.

Компютрите не са само чат!
    Хората са ги измислили, за да спомогнат за човечеството и за да се развива, а вижте ние до къде го докарахме...

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Съмнителна работа ми се струва..

И за този, който ще каже, че няма "интернет любов" да замълчи, освен ако не може да го докаже!
    Няма, ми.
    Тва е просто увлечение, привличане, от това, че някой си пише с теб - демек ти е обърнал внимание, и явно ти тва внимание в реалния живот го нямаш и затова си решил да го търсиш в нета.
    С такива хора в обществото няма да преуспеем в държавата.

Поредната ,,риба'' на някой който знае как да постигне целта си
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Аз бих си потърсила някой ПОЗНАТ от БЪЛГАРИЯ.

Ей заради такива като теб, като родя дете, съм решила да не му взимам компютър.
    Кой знае какво може да стане!

Толкова ли нямаш с кой да излезеш и да се запознаеш с разни хора, че висиш пред тъпия компютър, та чак и 'момче' си си намерила.
    Ейш, загубени хора.

Компютрите не са само чат!
    Хората са ги измислили, за да спомогнат за човечеството и за да се развива, а вижте ние до къде го докарахме...

Съмнителна работа ми се струва..

И за този, който ще каже, че няма "интернет любов" да замълчи, освен ако не може да го докаже!
    Няма, ми.
    Тва е просто увлечение, привличане, от това, че някой си пише с теб - демек ти е обърнал внимание, и явно ти тва внимание в реалния живот го нямаш и затова си решил да го търсиш в нета.
    С такива хора в обществото няма да преуспеем в държавата.
    Cherinka kaza go mn dobre =D> Nqma kfo pove4e da se kaje iz4erpa go vsi4ko evala ti =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Guest
    p1rvo ne visq samo pred kompa i vtoro imam dostat1kono vnimanie ot stranq na mom4etata v realniq jivot!

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    p1rvo ne visq samo pred kompa i vtoro imam dostat1kono vnimanie ot stranq na mom4etata v realniq jivot!
    Ако беше така, нямаше да се занимаваш с 'интернет любов'-та.

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete

Pravilno! Ne kazvaite,4e internet liubov nqma bez da ne ste q izpitali.Tq sa6testvuva,makar i rqdko sre6tana.Az sam dokazatelstvo!

Guest
    moje da ima6 hilqdi obojateli , no da ne si pasva6 s tqh

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Sladkata_Nansi

Pravilno! Ne kazvaite,4e internet liubov nqma bez da ne ste q izpitali.Tq sa6testvuva,makar i rqdko sre6tana.Az sam dokazatelstvo!
    Ти правиш ли разлика между "интернет любов", "любов" и "внимание" ?!
    Пф..

Guest
    ne moje da kajete 4e nqma internet lubov bez da ste sigurni za6toto ima hora koito sre6tat lubovta na jivota si v internet prostranstvoto

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от Sladkata_Nansi

Ти правиш ли разлика между "интернет любов", "любов" и "внимание" ?!
    Пф..
    Ooo mn dobre pravia razlika.A ti vaob6te vliubval li si se nqkoga???Sas sigurnost ne si kato sadia po dumite ti!

На мен ми се струва, че това момче преувеличава. Колкото и да те харесва не ми се вярва да се върне в България, ако вече има уреден живот в чужбина.
    Има познанства, започнали в интернет, който след време в реалния живот са се превърнали в любов. За мен лично в интернет не може да се роди истинска любов, все пак колкото и да сте си близки и да споделяте, никой не може да опознае другия през компютъра, така както би направил, ако се видят очи в очи.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

aide tuk pak niakvi kompetentni mnenia ot cherinka ti be mucinko kvo znae6 4e govori6 az si imam mn goliamo vnimanie ot sre6topolojnia pol no sre6nah momi4eto koeto stra6no mn obi4am v internet i to ne e ot moia grad no kvo mi dreme obi4am si ia , ti ne znae6 kvo e ,za tva kvo si prai6 ustata zamal4i si dai edno otgovor4e po temata po umni4ka 6e izleze6 po toia na4in vmesto da rasi6 prostotiii tuka v koito ne si sigorna pak i ako ima6 dete, ti i da ne mu dade6 kompec to 6e si hodi po zalite aide i dano ne pi6e6 cherinke pove4e 4e da ne se izlaga6 o6te po

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Не се вразвай на такива На 18 год. и да иска,няма да може да дойде да живее и учи тука...ааххаха а другото,което ми е интересно как може да каже,че те обича при положение,че вие даже не сте се виждали ?? По-хубаво не се занимавай с такива

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ne moje da kajete 4e nqma internet lubov bez da ste sigurni za6toto ima hora koito sre6tat lubovta na jivota si v internet prostranstvoto
    Колко са тези хоора,бе душа ?? 1 на 1000...да не говорим,че "интернет-любовта" не трае мн дълго. Чувала съм за единични случаи на хора,който се запознават в нета и се женят и живеят дълго и щастливо ....ЕДИНИЧНИ СЛУЧАИ

Цитирай Първоначално написано от DeXtRoFeR
    Поредната ,,риба'' на някой който знае как да постигне целта си !
    Така е. Просто тва в Интернет-а еее само фалш и измама. Избиване на комплекси и тфа е.

Град
    на плажа =)
    ae kvo se zaqjdate vsi4ki e ???? Nali za tva e forum .. vseki da si kaje mnenieto ...

po temata ne mu se doverqvai napalno kolkoto i da go haresva6 ... no vse pak ako doide v tvoq grad i se haresate o6te pove4e "na jivo" za6to ne internet lubovta da prerasne v ne6to pove4e

Голям фен
    Град
    Трябва ли да виждаш този, с когото комуникираш, за да прецениш какъв е?! Комуникацията е една и съща в "реалния живот" и в Интернет пространството!
    Трябва да,защото в интернет най-големите сдуханяци стават най-готините пичове. Повечето хора избиват комплексите си там,което е уникално смешно,а още по-смешното е ,че има такива,които им вярват.. и си мислят,че комуникацията е една и съща в "реалния живот" и в Интернет пространството !!!

Отново ще кажа , че за мен запознанствата по интернет...някак си не са реални и неможеш да прецениш човека през компютъра.Момчето малко преувеличава (според мен) , че само заради тебе ще дойде на живее в България и да учи тука.Незнам...аз не одобрявам такива запознанства , пък камо ли връзки.Все пак твой си е живота и ти избираш какво да правиш.Пък и той сигурно вече се е уредил в чужбина така че...

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от sinful`girl
    Трябва ли да виждаш този, с когото комуникираш, за да прецениш какъв е?! Комуникацията е една и съща в "реалния живот" и в Интернет пространството!
    Трябва да,защото в интернет най-големите сдуханяци стават най-готините пичове. Повечето хора избиват комплексите си там,което е уникално смешно,а още по-смешното е ,че има такива,които им вярват.. и си мислят,че комуникацията е една и съща в "реалния живот" и в Интернет пространството !!!
    Комуникацията *е* една и съща. И в "реалния живот" можеш да се правиш на пич, нали?! Какво е реален живот? Обясни ми! И изкарваш, че слепите нито могат да се влюбят, нито могат да преценят човек? Те преценяват много по-добре от зрящите.
    ахахха една и съща е другия път.....знаеш ли колко сдуханяци познавам,който по нета се прават на големите биячи,а като им скочи момче,тежащо два пъти по-малко от тях,бягат като зайци...ето тва е реалността!!! Реалността е ,че в чата гъзарите ти свалят звезди,говорят ти кви ли не заучени фрази и когато се срещнете думичка не обелват,що ли? Ми щото няма кво да кажат,др е в чата където имаш време да измислиш кво да кажеш. Друго е на живо да говориш тва,което ти идва,а не да си пънеш мозъка да се сетиш за някоя банална фраза.Болшинството са такива

Purvo se uveri v dobrite 4uvstva na tova mom4e kum teb i togava re6i akkvo 6te pravi6,za6toto naistina ne se znae kakvi namereniq ima,dano ima6 kusmet!!

Град
    на плажа =)
    Комуникацията *е* една и съща. И в "реалния живот" можеш да се правиш на пич, нали?! Какво е реален живот? Обясни ми! И изкарваш, че слепите нито могат да се влюбят, нито могат да преценят човек? Те преценяват много по-добре от зрящите.

ахахха една и съща е другия път.....знаеш ли колко сдуханяци познавам,който по нета се прават на големите биячи,а като им скочи момче,тежащо два пъти по-малко от тях,бягат като зайци...ето тва е реалността!!! Реалността е ,че в чата гъзарите ти свалят звезди,говорят ти кви ли не заучени фрази и когато се срещнете думичка не обелват,що ли? Ми щото няма кво да кажат,др е в чата където имаш време да измислиш кво да кажеш. Друго е на живо да говориш тва,което ти идва,а не да си пънеш мозъка да се сетиш за някоя банална фраза.Болшинството са такива
    подкрепям всичко казано от sinful`girl ... едно е да говориш пред някой на живо ... точно тогава си личи кой какъв е ... а съвсем друго е в чата ...

Град
    Там...
    Ммм няма гаранция че и да преспиш с него няма да те зареже пък щом е на 18 едва ли ще дойде да живее и учи тук не разчитай...

The bitch is hungry she needs to tell so give her inches and feed her well...

Град
    гр. Пловдив
    Повярвай, това твоето не е любов, Ceballos.
    Представям си колко трябва да си закъсал, та чак момиче от друг град да си си хфанал.

ti i da ne mu dade6 kompec to 6e si hodi po zalite
    я пак?
    Къде ще ходи без пари?
    Ще ходи там, ако не му дам нужното възпитание.

dai edno otgovor4e po temata
    Нима не пиша по темите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си