- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- inetrnet love
4atovete v neta i razgovorite i ob6tuvaneto na jivo nqmat ni6to ob6to.V neta si4ki imat smelosta da se otvarqt da se zaqjdat da se per4at oba4e na jivo nadali 6e sa tolkova otvoreni!Napulno sum saglasna s komentarite na cherinka!
a sega po temata za mene tva si4ko e edin fal6 nito 6e doide da jivee tuka zaradi tebe nito ni6to ot tebe se iska samo edno.. i posle 6e bude6 totalno razo4arovana!
666 ei Cherinka q uspokoi malko topkata i nedei da kazva6 na drugite kakvo izpitvat i kakvo ne i kakvi sa tehnite 4uvstva.Pi6i v temite, v koito si kompetentna,a ne v tezi,za koito samo si 4uvala,bez da si go izpitvala na svoi grab.I ne kazvai goliama duma,4e nqma da kupuva6 na deteto ti komputar i nqma da mu dava6 pari za net, za6toto nakraq to4no tova 6te ti se stovari!!!
На мен ми се струва невъзможно да обичаш някой, когото дори не познаваш.Звучи абсурдно!
А относно това момче-защо си мислиш, че говори сериозно и наистина ще дойде?Ако го направи-тогава ще се съглася, че може би е изпитвал към теб нещо повече от увлечение.
А и още нещо мила Cherinka - пише се хВанал, а не хФанал!
Не казвай, че е невъзможно!Няма невъзможни неща!Може да е рядкост, но понякога е по-истинско и от връзките на живо.Първоначално написано от koalka
tctctc cheriiiii dali 6e mu dade6 vazpitanie nadiavam se pak pari ako ne mu dava6 mi to 6e po4ne da si krade nedei taka![]()
a i iskah da kaja da pi6e6 vednaj toest edin pat
po temata i da spre6 da obejdava6 v neto v koeto ne si sigorna ,az tova ne6to sam go izpital viarno riadkost e no go ima moga da kaja za6tot sam sigoren taka 4e obi4ai te se a na4inite po koito da go pravite si go namiraite az moia ve4e go namerih i to kak stana-po internet e stavat takiva raboti zna4i
![]()
Нанси, от любов до другите чувства, пътят е голям.
Ceballos, ОК! Щом в момента всичко ти е наред, няма да споря повече.
Ако всички бяхме на едно мнение, щеше ли да има смисъл да комуникираме.
И как човек може да вярва в едно нещо, докато не го види и не се обеди, че го има/няма.
За вас има 'интернет любов', за мен - не!
Точка.
Според мен има интернет запознанства не любов :-O.
Интернет любов е силно казано.По скоро интернет свалки и т.н.
През маската на интернета много лесно се пишат думи които дори и не опират в мозъка...
100 пъти по-лесно е да се каже на някое момиче или момче "обичам те" по интернет от колкото на живо...
Интернет любов няма.Не можеш да се влюбиш в някого само във виртуалния свят, колкото и хората да ръсят теории кое е реално и кое не е.Интернет е реалност да-но виртуална.
Можеш да се запознаеш, може да се сприятелиш, може да чатиш всеки ден, но да се влюбиш?!За да се влюбиш трябва да си близо до човека, да усещаш флуидите помежду ви,наистина да го познаваш.В интернет може да си мислиш, че си влюбен, но всъщност се самозалъгваш, вярвайки в един идеализиран несъщуствуващ образ.
Познаство-да, чат-да, някакво интернет приятелство-да, но истинска любов-не.
Първоначално написано от cherinka
И за мен-не.
хъхъ..
E za teb moje da ima to4ka,no ne i za men!Pak i to si e vapros na mnenie i nikoi nqma da tragna da ubejdavam,4e ima liubov.Az znam,4e ima,za6toto sam ia izpitala i si ia izpitvam!A i Cherinka kazva6 ot lubov do drugite 4uvstva patqt e goliam.A koi sa "drugite 4uvstva"?Kogato si vluben tva e dostata4no-kakvo o6te trqbva?Ima li lubov ne trqbva drugo.I 4ovek moje da vqrva v ne6to i to ise ubejdava,za6toto istinskata lubov v internet ne ostava samo zad monitora,a prerastva v ne6to po-goliamo i to v realnia svqt!Първоначално написано от cherinka
Има.Това, че може да има привличане, харесване, но за истинската любов трябва да познаваш човека до теб.А ако лъже-и това го има и си мислиш, че "обичаш" някой, а той се окаже съвсем друг.И както каза Черинка-има разлика от чувства до любов.А ти изпитвала ли си я, за да кажеш, че има?Първоначално написано от Sladkata_Nansi
Тя говори за други чувства без любов.Говори за харесване, привличане.Явно не си я разбрала.И авторката, и тя говорят за съвсем различно нещо.Те говорят, че има или няма истинска любов в интернет пространството, не говорим да се видите после и тя да прерастне в нещо повече.Говорим, ако тя си оставава само в интернет.Естествено, че има любов после.И аз изпитвам такава в момента.Чатих си с приятеля ми и после се видяхме и всичко това прераства в любов.Първоначално написано от Sladkata_Nansi
Интернет може да е само един посредник и начин да намериш любовта.Аз също съм пример за това.Намерих си страхотно момче без да искам и сега ходим от 7 месеца като се виждаме през ден, живее в близък град. Но любовта идва по-късно не ства с писането - така само може да го опознаеш като душевност ако е честен и казва всичко за себе си без да лъже.
'' Мама ми каза, че ще ми купи луната. Дори ми обеща да се заселя там. Но ме е страх как ще стигна до там. Освен това там няма въздух и ще ми е трудно дори да се разхождам..как се живее в скафандър нон-стоп. Притеснявам се как ще ходя до тоалетна и ще се къпя. Като заговорим за храна-откъде по дяволите ще си я купувам?!''
Точно така ми звучи разказа ти. Не мисля, че има интернет любов..може би силно увлечение, заради което ми е много невероятно някой да си зареже живота,за да отиде при любимата си. Ако дойде все пак, тогава вече му мисли за секса и за това, което иска от теб!
lubov v internet nqma. moje da se vlubi6 istinski samo kogato drygiq stoi sre6ty teb. moje da se zapoznaete v internet no nqma kak da ste vlubeni edin v dryg bez da ste se vijdali nikoga. tova e moeto mnenie..
a stiga we takova 4udo nqma ot li4en opit go kazvam...godina i polovina 4atene dori i ne6to pove4e sled koeto kvo toi ne e bil mom4eto na snimkite
obi4al me iskal da me vidi i az mu vqrvax daje otvra6tax na 4uvstvata
vsi4ko se preobarna i ve4e vqra na nqkoi ot 4ata nqmam
![]()
В такъв случай на живо дори не е връзка значи.Първоначално написано от Sladkata_Nansi
Няма такова нещо като връзка по интернет. Самото понятие е крайно нетактично и нереално.
старо
Вижте сега,хората са си го казали:"Око да види,ръка да пипне! " Докато не видиш един човек на живо,не може да твърдиш,че го познаваш добре,камо ли да го обичаш...абсурдно е ! Така че такова понятие като интеренет любов няма! Има интернет познанство,но не и любов![]()
emi inache internet lub0v 0predelen0 sushtestvyva,zasht0t0 az lichn0 taka se vlubih v edn0 m0m4e..zap0znahme se p0 internet vijdahme se i taka...blag0darenie na interneta kk0it0 e t0lk0va vajeeen...zat0va t0i ne se znae k0i e i kakuv e ti g0 chustvash blizuk n0 vse pak ne se d0verqvai prekalen0 mn0g0 na neg0,zasht0t0 p0 chata vsichki sa mn0g0 razlichni 0t t0va,k0et0 vsushtn0st sa i t0va,k0et0 predstavlqvat ..... uspeh!![]()
Аз пък момчето което обичам го намерих в интернет...може би е моментно ама съмнявам се...Та ако почнете да се виждате,да ти се обажда по-често и включително да си пишете къф е проблема?Хем няма да имаш ядоев както става с нормалните връзки...Само дето ще ти се иска да сте заедно и ще си тъжна понякога ,но чрез това ще си проличи кви са ти чувствата.Ако имаш сериозни намерения към и него,а и той към теб просто ви трябва търпение и всичко ще се нареди.
Но не забравяй,че ако наистина те обича все пак трябва да го докаже,а това в нета не знам как става...Има толкова други момчета до теб защо точно този -да те пита човек хахах та дано се оправиш![]()
На твое място бих продължила да поддържам САМО интернет връзка,като избягвам да става на въпрос за по-интимни отношения.Малко ме съмнява как човек може да те обича,като дори не те е виждал,това не е момчето от "Ангелинка".Ти си на 15,животът е пред теб.Сигурно има поне 2 момчета,които са влюбени в теб и са твои близки,а ти дори не подозираш.Стига с тази интернет любов,излезни на въ,разходи се,виж колко момчета има около теб,какъв избор.А ти си седнала пред този компютър и си въобразяваш някакви неща.Това за мен са глупости.Честно ти казвам,че няма да сбъркаш,не си пиши повече с него такива неща и ще видиш,че ще е по-добре.Ти какво искаш,ако дойде да си само с него.Дори ме съмнява,дали въобще ще дойде точно заради теб в България.Звучи ми тъпо.На 15 си и това са най-хубавите години,не ги пропилявай в отдаване на една мечта,а си живей пълноценно,като естествено сама разграничаваш кое е добре и кое не.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
MNOGO PRAVO KAZANO! Imah sashtoto prejivqvane,az sum izvun Bg toi e tam...i mislq,che samo za taka sum si habila nervite, chustvata dori, nadejdite za edna Iluziq....moga da ti razkaja,ako iskash pishi na lichna...Ne zalagai mnogo!Първоначално написано от nasty_f
♥ ♥ ♥