Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
Цитирай Първоначално написано от Communist
Нужно е за да оцелее човекът. Съжалявам, но не ме разчувства. По дяволите, хора умират

Един път да съм съгласен с комуниста!

Кво ме боли? Ние сме определящата раса,ние определяме правилата на планетата Земя,тва кога ще го разберете? Щом е преценено,че трябва да бъдат избивани животни за да живее човека,ще бъдат избивани! Неслучайно хората създават свинеферми,кравеферми,птиц еферми и всякакви други ферми,отглеждат и правят умишлен разплод на животни,за да има повече и повече храна и същевременно да не се унищожи дадения животински вид.
Ние сме водещият фактор. Месото е нужно на човека и ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗБИВАНИ ЖИВОТНИ без жал и в големи индустриални количества за да живеем ние.

По дяволите,хора умират от глад и от кво ли не,вие за разни тюлени,делфини,китове,прас та и всякви други животни сте се загрижили...Щом сте толкова жалостиви,вместо да се жалвате по форумите,пратете някой и друг лев на умиращите от глад деца в Сомалия или Камбоджа... Или дори на сираците в България... Не се занимавайте с глупости...
Нека ги убиват, и на мен не ми пречи! Но нека поне спазват някви норми за хигиена...
А представете си, ако тревопасните и всички животни избивани до сега, се отавят живи.. кво ше стане?! Ше се еВе цялата екосистема и равновесието контролирано до сега като изчезне и ще изчезне цялата трева(там марули, домати, тез онез растения използвани за храна И от човека) и ще остане да Идем самУ месоооооо... щот месото ще е изялло тревата...

ПП. Успех на тези които се опитат да разберат поста ми