.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: kosmi po vrata

Guest

kosmi po vrata

imam sledniq problem.imam kosmi po vrata i izglegda gadno.s kakvo da si gi maxna? predi s ma6inkata kato se postrigvax si gi maxax,no ve4e izlizat mn barzo za kam sedmica i e grozno.kola maska ?ako otida v salon za kola maska 6e moge li tam kozmeti4kata da mi gi maxne ?

Град
    Bulgariq
    Май с коламаска няма да израстат бързо.Пробвай

Guest
    a nekfa ideq kolko 6e mi zemat za kola maska na vrata ?

Guest
    ne znam kolko no nqma da e mnogo moje i v doma6ni usloviq maskata struva stotinki v aptekata

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    ako si kup6i kola maska ot aptekata e nqkade 80 stotinki do kolkoto pomnq a sy6to taka stava i s epilatora
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

tfa shte boli mn .. gorkoto po dobre gi ostavi taka ili probvai s boq za vejdi - chux che osven cherno prodavat i svetlo kestenqvo do ruso
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

Ако ходиш с пусната коса,не ги махай - няма смисъл.
    Но иначе по-добре отиди на козметик,че сама първия път може да оплексаш работата,а и ще ти е трудно Предполагам,че повече от 3 лв няма да ти вземат.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Guest

Re: kosmi po vrata

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    imam sledniq problem.imam kosmi po vrata i izglegda gadno.s kakvo da si gi maxna? predi s ma6inkata kato se postrigvax si gi maxax,no ve4e izlizat mn barzo za kam sedmica i e grozno.kola maska ?ako otida v salon za kola maska 6e moge li tam kozmeti4kata da mi gi maxne ?
    трябва да се примириш. На всяко пълнолуние ще е така

AmyLee_
    Guest
    Ужас! Това ще боли ужасноо Не знам какво да те посъветвам.. Като искаш пробвай както казаха другите с кола маска, ноо това ще е страшна болка Ако разполагаш с повече средства можеш да си напвавиш фото епилация, а ако не мисля, че е по-добре с машинката. Въпреки, че ще трябва по- честичко.. поне няма да те боли!

Повече от фен
    абе кфа страшна болка бе не я стресирайте...макар че не разбрах мъжко или женско е...както и да е. И се съмнявам да са ти толкова много, ако си по-тъмна попринцип е нормално...кфо те ебе

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D

Re: kosmi po vrata

трябва да се примириш. На всяко пълнолуние ще е така

Това беше грубичко..
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Guest
    mom4e sam i kosata mi e kasa poprincip i e mn gadno nekfi kosmi po vrata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си