.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от fulldelight
    Малееее, ето виждате ли кво става кат разправяте кой праил секс на 10 Депресират се децата......
    споко, пич - нямаш проблеми, имаш още мнооооооооого време
    Абе както виждаш има такива дето мн се чудят дали да не почнат ..Погледни в една от съседните теми \/

Цитирай Първоначално написано от Rock `N` Lash Connection
    Цитирай Първоначално написано от slOw
    Изостанал си мойто момче, на 5 вече е трябвало да са ти "духали"
    Кво имаш предвид?
    нищо интересно

Още два косъма на кръст няа на пишката си, за свирки ще ми говори

Град
    Sofia
    Какъв проблем е това за 12 годишно дете!!!
    Аз на 12 се притеснявах че приятелите караха готини бегачи, а аз имах школник и не можех да се меря с тях!!!
    На къде отива това поколение!!!

Дете успокой топката на 12 има други много по смислени неща за които да се притесняваш от това че не са ти правили свирка. Божееее като пораснеш даже ще ти писне от свирки и тогава ли ще си живееш детството.
    А да не забравяме че има болести които могат да се предадат от свирка!!!
    Нямам какво да кажа повече мнението ми е че си прекалено малък за тези неща,а що се отнася до форумите , някои хора просто избиват комплекси за малоценност и почват да пишат всякакви небивалици и ти не трябва да им се връзваш.
    Голям размер на картинката! /machoka/

Цитирай Първоначално написано от love_girls
    Какъв проблем е това за 12 годишно дете!!!
    Аз на 12 се притеснявах че приятелите караха готини бегачи, а аз имах школник и не можех да се меря с тях!!!
    На къде отива това поколение!!!

Дете успокой топката на 12 има други много по смислени неща за които да се притесняваш от това че не са ти правили свирка. Божееее като пораснеш даже ще ти писне от свирки и тогава ли ще си живееш детството.
    А да не забравяме че има болести които могат да се предадат от свирка!!!
    Нямам какво да кажа повече мнението ми е че си прекалено малък за тези неща,а що се отнася до форумите , някои хора просто избиват комплекси за малоценност и почват да пишат всякакви небивалици и ти не трябва да им се връзваш.
    абе ШКОЛНИК FTW!!!

Да изостаналаси ама мнмнмнмнмнмнмнмнмн ама УМСТВЕНО!!!!!!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си