.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: FCE

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home

FCE

такам, имам проблемче

след 3 седмици имам изпит по английски, дотук хубаво, но днес госпожата ми ме вкара в някъв филм, процентите за издържал са се променили от 60% за C, на 75% и ся изпадам в паника, търся из сайта на британския конгрес, но не намирам за колко % е C, в смисъл минималните проценти за издържал

моял ви се ако знаете нещо напишете
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Guest

Re: FCE

Във вторник имам изпит по немски. Трябва да покрия над 70%, за да влезна в паралелка за изцяло немско обучение. Не е лесно, знам.

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    такам, имам проблемче

след 3 седмици имам изпит по английски, дотук хубаво, но днес госпожата ми ме вкара в някъв филм, процентите за издържал са се променили от 60% за C, на 75% и ся изпадам в паника, търся из сайта на британския конгрес, но не намирам за колко % е C, в смисъл минималните проценти за издържал

Аз ще се явявам на такъв изпит само че за следващото ниво и там минаваш при 75%. Предполагам,че и за този първия сертификат е така Айде стискам палци да вземеш изпита...стискай и ти за мене

Град
    a place called home
    мерси, и аз ще стискам =)

знам, че за по-високото ниво са 75%, но за FCE не мога да намеря никъде

бтв, от тая година ли си 75% или и преди е било така?!?

Guest

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    такам, имам проблемче

E*ati gadoriqta!!Btw i az 6te se qvqvam no dosega misleh 4e e 65%!!!Oh nz ako e &% 6te e trudno da se spravq/im

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Имам и FCE и CAE, но ги изкарах преди години и там оценка C е над 60%. Поне аз когато го вземах нямаше нищо за тия 75% дори за по-високото ниво. Честно казано ми се струва доста налудничево дори за С да е толкова висок критерия... Да не говорим, че за FCE С е ниска оценка Успех ти желая

Guest
    crazy people Kak moje edin u4itel da razpravq takiva ne6ta, a o6te pove4e i ti da ne moje6 da nameri6 informaciq v Internet?! Tova sa pulni izmi6liotini! HEEEEIIII!!! TOVA E CAMBRIDGE !!! Ne si promenqt toku taka iziskvaniq i pravila i ocenqvane i vsi4ko! Eto vi, gledaite, ako mojete da razberete ne6to, v oficialniq sait daje im go pi6e.

Повече от фен
    няма никфи 75% нито при FCE нито CAE. 60% до 75 приблизително е С, 75-85-B и нагоре е А. И още една подробност, има и D, пак ти дават сертификат, то е под 60% но се води nearly failed, хубаво имаш сертификата, ама на практика нищо не ти помага, хем си минал хем..к**. трябва обаче всички компоненти да са ти около 50 и няколко процента, защото ако един ти е повече, примерно 70 а друг ти е 30 или 40 няма шанс. Дава се шанс само ако тези ниски проценти са горе-долу равни на всички компоненти(50-60%)

Град
    a place called home
    опрайх се, процентите са 60 за C, така става като някви заблудени хора не четат внимателно и разправят глупости

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си