.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    6ит
    Guest

Мн е голям... :(

Хора хееелп! На 16 години съм и имам нов приятел от около 2 седмици. Снощи тръгнахме да правим секс, но ....мн му е голям Направо като тръгна да го вкарва и щях да умра...наистина е ужасно голям...аз му правих свирка и така беше ОК, но като тръгнахме да правим вагинален... просто не става - боли много. Знам, че проблема не е в мен (да съм тясна или нещо такова), защото правя секс от 13 и съм имала достатъчно партньори, за да знам, че прб не е в мен....
    Сега кво да правя?! Той е адски свестен и мн секси ама не става...... напрао ми се приплака снощи

Град
    У нас

Стискаи зъби и трай .. след няколко пъти вече ще си се разширила достатъчно и няма да ти прави впечатление... само дано на следващия да не му се сториш като кофа ..
    P.S. Боже как от 13 годишни се ебете бе ;( аз още скачах на ластик пред блока на 13 ...

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    of hora s tfa deto ste bili ''ska4ali pred bloka;igrali ste s kukli;na krienica pred bloka.....i tn'' me draznite adski mnogo drazna seeeee weee na kolkoto go e napravila na tolkova tfa si e neino re6enie we eh ma zna4iii....

...uffff umorih se
    P.S po temata emi na4i probvaite nqkoi poza da se raztvori6 pove4e i taka..ako mnogo te boli,lubrikanti mazila i tn

aide uspeh
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от bebito0o
    of hora s tfa deto ste bili ''ska4ali pred bloka;igrali ste s kukli;na krienica pred bloka.....i tn'' me draznite adski mnogo drazna seeeee weee ](*,) ](*,) na kolkoto go e napravila na tolkova tfa si e neino re6enie we eh ma zna4iii....

Знаеш ли, че си тъпа?!Или може би си мислиш, че по-умна и разбираща от тебе няма?Във всяка тема чета няк'ви твои тъпи изказвания.Нормално е на 13 още да се играе на кукли, на ластик и т.н.Също така е нормално да говорим така, защото сте деца ве мършо.Не е редно на 12 да си правила свирки, а на 13 да си почнала да се ебеш, на 13 и половина вече да са те ебали в гъза, пък на 16 да си спала с 2/3 от момчетата в града ти.Не се ли сещаш, че тия дето почват да се ебЪт от 13 годишни като теб и още някоя и друга от тоя форум на 20 вече за нищУ не стават.Имаше една песен на Тутурутка ... "На 13 са във форма, а на 20 стари баби..", че и ваща работа същата.

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    making me crazy kuf ti e problema mi 4eti si vuv foruma nqkoi da ti pre4i axax emi i az ne podkrepqm na 12 da si izeban ot sqkade i da si minal prez 20 4oveka ma kvo da naprava ne moga da promenq sveta vse paaak
    sa kvo se zqjda6 emi az na 13 ne sum si igrala s kukli pred bloka prosto si u4ih urocite ne sum se ebala i ne sum duhala na nikoi

kazva6 4e sum tupa tfa ne go re6ava6 ti razbira6 li me?tupa sum ok za ebe sum tupa za drugite ne sum no ne moje si4ki da sa ti priqteli

taka 4e ne se zaqjdai pls

mir i spokoistvie

P.S i na mene na den po 8584 puti mi se nalaga da obesnqvam na decata 4e kato sa se ebali na 12-13 v guza ne moje da se zabremeneee ili ko sa gultali pak ne moje da se zabremene i t.n ma ne se oplakvam
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Град
    У нас
    Господи прости и , че е тъпа!
    Не се заяждам обяснявам как стоят нещата.Пък и щом на 13 си си седяла у вас да си учиш уроците би трябвало да можеш да пишеш... тъй като гледам и това не си научила.Явно освен да се правиш на важна и да лаеш друго не можеш.А забравих, можеш и да се ебеш и да ти свършат в устата, в гъза и т.н. ... No Comment ...

намажи се с олио или зехтин и всичко ще е типппп-топппп
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    of koi to4no puk na tebe ti se prai na vajna uf a i tfa 4e ti pi6e6 na bg si e tvoi izbor az si pi6a na latinica da ne bi da te drazna axax smao ne razbrah za kvo se zaqjda6

pisna mi ot takiva kato tebe koito se pravat na mnogo razbira6ti i tn,ne kazvam 4e az vsi4ko znam est. 4e ne no da se pravi6 na mnogo umen i zrql e sme6no

P.S kade i koga sum napisala ili sum ti kaala 4e sa mi se praznil na ustata i 4e sa me ebali v guza?!?!?!are otgovori mi 4e ne6to stava6 mnogo smela i po4va6 verno da me drazni6

P.S 2 Gospodi,prosti i 4e pada ot mars xaxax

AMIN

Guest
    bebito ili k'vato ku4ka si tam-----zatvori si lainqnata usta ma ! tq u4ela decata....xaxaxaxaxaxaxxax kato te hvana nqkade taka 6te te nau4a 4e cql jivot razkra4ena 6e hodi6(ako ve4e ni s 5 metra luft)...are fuck i trai tam ....tupo lape zaspalo...are 4upka

Град
    somewhere over the rainbow...
    оф аре престанете да се карате бе ебаси !!!! в момента сум сигурна 4е драсзните мн хора в форума и мен вклю4ително така 4е престанете !!!и ако толковаискате да се карате земете си пи6ете на ЛС вместо да заангажирате си4ки тука с това 4е не се понясяте!!!!!

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    vikai ku4ka na nekoq vrastnica tam ot tvoq klas deto e na 10-11 na mene 6e mi govori6 na VIE axaxax

Guest
    carice na drislite...pi6leme takova na 13.....p*tkata ti prili4a na 6ahta ma.....6e i kazvam na VIE..kogato mi poraste pi6ka togava K8rvo zaspala

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    axaxaxax kogato ti poraste pi6ka t.e nikoga sam go kaza 4e ti e tolkova malka 4e napravo nemam dumi axaxax

kompleksar4e i putkata mi ne prili4a na 6ahta uspokoi se malko are fuck off i tfa e

PEACE

Re: Мн е голям... :(

Цитирай Първоначално написано от 6ит
    Хора хееелп! На 16 години съм и имам нов приятел от около 2 седмици. Снощи тръгнахме да правим секс, но ....мн му е голям Направо като тръгна да го вкарва и щях да умра...наистина е ужасно голям...аз му правих свирка и така беше ОК, но като тръгнахме да правим вагинален... просто не става - боли много. Знам, че проблема не е в мен (да съм тясна или нещо такова), защото правя секс от 13 и съм имала достатъчно партньори, за да знам, че прб не е в мен....
    Сега кво да правя?! Той е адски свестен и мн секси ама не става...... напрао ми се приплака снощи

em trai i zemete vazelin4e tam...6e potarpi6 pak posle idva gotinata 4ast
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Cu
    Guest
    БЕбито, не ставаш мила ти си един БОКЛУК!А относно момичето дало тази тема милаааа вземи се стегни!!ТОВА НА 13 ДА СИ СЕ ЕБАЛА НАИСТИНА НЕ Е НОРМАЛНО!!

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    axaxa po kvo sudi6 4e sum bokluk weeee axaxx

plaaayboi4ooo
    Guest
    aaxaxa bebito da e bokluk taf e nai golemiq vic na sveta tva e nai qkoto momi4e koeto poznavam weee axax tq e super macka bokluk e tozi koito obijda axax

'кламер мен'
    Guest
    Ей няма да говорите така на бебито 4е .... кажи по какво съдиш че някой е боклук... а не само да приказваш

Guest
    пфф.. не сме тъпи, знаем че вие сте БЕБИТО

Guest
    ХОРААА СТИГА СТЕ СЕ КАРАЛИ ЧЕ МИ ЛАЗИТЕ ПО НЕРВИТЕЕЕЕЕЕЕЕ иначе бебито е голяма пичка

zdr

Aide stiga ste se karali...Kakva e Bebito samo tq si znae...pak i nikoi nqma pravo da sadi drugiq.Tva e forum se pak da spodelqma da si pomagame da davame preporaki a ne nqkakvo moralnos adili6te.Otnosno temata na momi4eto ....s malko lubrikant i davai.6te ti haresa s golqm

Тая тема е станала баси и цирка...
    ---По темата-не те знам от колко годишна правиш секс...обаче мога да ти кажа че щом имаш толкова опит ще издържиш и на това да те направят кофа
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Пробвай с нещо, като краставица, но се намажи със зехтин преди това, вкараи си я цялата, после отпред би трябвало да излезе салатка.

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    axax koi maloumnik kaza 4e sum bila pisala tfa po gore tfa sa nekvi priqteli koito sa nabarali temata a i az ne sum si v nas a sum na kupon u fr i gleame tuka temite 4e ne6u stana tupo taka 4e ima6 mnogo zdrave ot nas

emi i az kazvam 4e tfa ne e moralno sadili6te ama nqkoi se pravqt na sadii i otsi4at koi e bokluk i koi ne e

Град
    somewhere over the rainbow...
    бебе ти верно си много тъпа бе мила!!!лел като 4ета твой мнения се се6там 4е понякога природата е жестока!!!!съжелявам ва6те 4е имат такова дете !!!!милите те!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си