.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    6ит
    Guest
    Ааа тва аз кога съм правила секс и с кого си е моя работа. Бебита, мебита и нз кви, ако обичате си пишете на ЛС - пуснала съм темата, за да се обсъжда даден проблем, а не коя е кур*а и коя - не.

Няма да стане с вазелини и т.н. убедена съм. То просто е тварде голям...няма как - като му духах даже не можах да си разтворя достатъчно устата....той не е толкова дълъг, но е мн дебел....

ПП: По повод на тва за 13-те годишни, аз мисля, че секс правиш, когато си готов и когато си срещнал човека. Аз съм срещнала човека и съм била готова. С него бяхме ходили година и половина и се разделихме в 8ми клас не защото не е вървяло, ами защото го блъсна кола и почина, тъй че НЕ, не мисля, че съм кур*а, защото съм правила секс в 7ми клас.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Хм .. ми купи си овлажнител. Ползвайте го в голямо количество. И дано стане ..

Едит :

А защо да не стане с лубриканти .. те ще те предразположат да се разшириш повече, особено ако малко на няколко пръстчета карате.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Хммм....доста кофти. То на вас ту ви е голям, ту ви е малък Ами ако не стане и с овалжнител простоооо нз....то тва некъв мутант бе Може да пробвате с вибратор или дилдо....не е като наистина, но поне е нещо.....
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
    Цитирай Първоначално написано от bebito0o
    of hora s tfa deto ste bili ''ska4ali pred bloka;igrali ste s kukli;na krienica pred bloka.....i tn'' me draznite adski mnogo drazna seeeee weee na kolkoto go e napravila na tolkova tfa si e neino re6enie we eh ma zna4iii....

Знаеш ли, че си тъпа?!Или може би си мислиш, че по-умна и разбираща от тебе няма?Във всяка тема чета няк'ви твои тъпи изказвания.Нормално е на 13 още да се играе на кукли, на ластик и т.н.Също така е нормално да говорим така, защото сте деца ве мършо.Не е редно на 12 да си правила свирки, а на 13 да си почнала да се ебеш, на 13 и половина вече да са те ебали в гъза, пък на 16 да си спала с 2/3 от момчетата в града ти.Не се ли сещаш, че тия дето почват да се ебЪт от 13 годишни като теб и още някоя и друга от тоя форум на 20 вече за нищУ не стават.Имаше една песен на Тутурутка ... "На 13 са във форма, а на 20 стари баби..", че и ваща работа същата.
    Така е-подкрепям напълно!
    по темата нега той да не го вкарва до край, да използвате овлажнетели, а ако праблемът е в дебелината-да го правиш с разнворени крака, защото влагалището става по-широко, но пък проникването е по-дълбоко.

Ne si li po4nala malko ranko da pravi6 sex na 13 o6te si imala mlqko po ustta....

Цитирай Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
    Цитирай Първоначално написано от bebito0o
    of hora s tfa deto ste bili ''ska4ali pred bloka;igrali ste s kukli;na krienica pred bloka.....i tn'' me draznite adski mnogo drazna seeeee weee na kolkoto go e napravila na tolkova tfa si e neino re6enie we eh ma zna4iii....

Знаеш ли, че си тъпа?!Или може би си мислиш, че по-умна и разбираща от тебе няма?Във всяка тема чета няк'ви твои тъпи изказвания.Нормално е на 13 още да се играе на кукли, на ластик и т.н.Също така е нормално да говорим така, защото сте деца ве мършо.Не е редно на 12 да си правила свирки, а на 13 да си почнала да се ебеш, на 13 и половина вече да са те ебали в гъза, пък на 16 да си спала с 2/3 от момчетата в града ти.Не се ли сещаш, че тия дето почват да се ебЪт от 13 годишни като теб и още някоя и друга от тоя форум на 20 вече за нищУ не стават.Имаше една песен на Тутурутка ... "На 13 са във форма, а на 20 стари баби..", че и ваща работа същата.

права си неможе дете на 13 да прави секс тва важи особено за момичетата все пак ако още не е имала менструация е лошо

Град
    У нас

Бебето ли к'ва си не те знам, само ще ти кажа, че не ми пречи твоята шльокавица.Въпроса е там, че в едно изречение изтърваш половината букви на думите или ги бъркаш.Пък после обясняваш как на 13 си си учила уроците.Не се заяждам и не ми пречиш.Просто те съжалявам колко си ограничена и как си мислиш, че с тия твоите нерви на 14 си голямата работа.И относно поста ти, че си на купон в приятел ----> ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ЧАСА - 5.57pm!!! Ебати купона, ебати и чудото.., че и тъпо станало в 6часа вече, че на компа седите - мога само да кажа --> Пхахахахахаха!

А мацето дето е пуснало темата и се ядосва, че не са и отговорили, ами само си изкарваме кирливите ризи на показ и някои не се усещат как ги закопават, ще му кажа да стиска зъби .. или по-точно да ми прочете още първия пост по темата.

ami 6te trqbva da svikne6 sorka
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си