.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    fghg
    Guest

черно-бяла снимка

kak da si napravq snimkata 4erno-bqa ako moje nqkakv urok i programa da mi dadete

Rammstein
    Guest
    Ми с фотошоп става.Пробвай.

fghg
    Guest
    ami ako moje dai nqkkav urok

Guest
    има една програма казва се PHOTOWATER MARK .....потърси я ще я намериш ако не се лъжа в ввв.данлоуд.бг/пиша го на бг за да не ми махнат отговора / аз лично от там съм я теглил много е лесна и мн бързо работи

Голям фен Аватара на MauMyHkaTa
    Също става и с програмата MobileEdit. Аз лично от там си правя черно-бели снимки ако искам, понеже тя ми е най-лесна

И понеже тук става въпрос за снимки и програми, ако авторът няма нищо против, бих искала да задам и аз едно въпросче, което е следното: как след обработка на дадена снимка през Image Ready да си запиша снимката пак като *.jpg формат? Когато я save-на с единственият по подразбиране формат в тая програма, после нищо не се отваря на нейно място. А като пробвам директно да й променя формата - не става. Ако питате защо работя с тази програма - ами просто с нея си работя по снимките, а с Фотошоп-а въобще не съм още на "ти". Благодаря предварително за информацията!

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    С photoshop-a е най-лесно.. само отваряш снимката и натискаш ctrl+shirf+u и готово

Forslor
    Guest
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=93863

Ползвайте търсачката .... тя не е там само за украса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си