.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: 2 vyprosa..

Freak4oy
    Guest

2 vyprosa..

1vo- Imam si priqtelka ot 2 sedmici ve4e..Vsi4ki znaqt 4e hodime , vsi4ki ni poznavat , mn ni se radvat si4ko si e O.K. Celuvame se gushkame se nqma problemi..No kogato q gushna v daskalo pred si4ki i trugna da q celuvam tq se obru6ta i me celuva i tq , NO po buzkata ... Kade moje da e problema az i zadadoh tozi vypros ,a tq otgovori "Mi neznam,Ne mi e konfortno" Priqtelkata mi e rusa ... :S Mnooogo se obi4ame i 2ta ama..tfa me drazni mnogo ..
    2ro - Kogato se celuvate s priqtelq/kata si s otvoreni o4i li ste , ili sus zatvoreni ?? (Tup e vaprosa no mi e interesno ... )
    3to - Ako Priqtelkata vi ne vi celuva , ima li ne6to..Shtoto na men mi se nalaga kogato iskam celuvka .. az da q celuvam..Tq ne se durpa , no ne idva da me celuva ..
    Mersi za vnimanieto i sorka za tupanarskite vuprosi

Град
    на плажа =)
    v daskalo e normalno da se pritesnqva malko ... ( a kvo kato ti e rusa priqtelkata ? da ne namekva6 4e e blondirana (za tezi koito sva6tat bavno -blokninka- tupa ) ) ne se trevoji za tva .. vajnoto e 4e se obi4ate
    az li4no si zatvarqm o4ite ( momi4e sam )

ne se pritesnqvai 4e tq ne te celuva parva .... vajnoto e 4e se celuvate ...

P.S. spoko pi4 problema ti ne e tolkova seriozen ...

Голям фен
    1-во-а ти от къде си толкова сигурен,че те обича...И дори,че ти я обичаш...?От две седмици сте заедно и се обичате?!Странно...Ти,човек, наеш ли колко време трябва да си с някой,колко добре трябва да го познаваш,за да го обичаш?Това много ме дразни...Вече всички започнаха така,от 1 седмица ходят и веднага "Оо,колко го обичам"...Глупости говорите колкото си щете.Може би изпитваш много силно привличане към нея,много силно харесване,но обич...Съмнявам се!
    2-ро-сигурно се дърпа,защото не иска да я виждат всички.Но има и друг вариянт,друго момче да и е симпатично и да не иска той да я вижда с теб,макар да е ясно,че ходите.
    3-то-когато се целувате с отворени очи...Всеки път е различно,някои го правят от любопитство,други от безразличие...Може така да й е по-"удобно".Но за мен лично човек,който се целува с творени очи няма чувства.
    Лично мнение.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Еми за първият ти въпрос мога да кажа че сигурно се срамува или не й е удобно пред сички да се целувате.Нормално е.И аз съм по - срамежлива , но в това няма лошо.А за това , че е руса...не те разбирам.Няма нищо общо и няма значение дали е руса или не.На вторият ти въпрос - с затворени (момиче съм).А на третият ... Няма за какво да се тревожиш , че тя не те целува първа... Споко .

Mmm i az imam gadje ot moito daskalo i ne se pregra6tame i celuvame za6toto e mn nekulturno
    celuvam sas zatvoreni ochi zashtoto chustvoto e po qko, no ima hora koito kazvat che koito te celuva s otvoreni o4i te laje
    a tva che ne te celuva parva, moje prosto da q e sram ili da e nazad s materiala sesh se :P
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Guest
    ami az li4no mislq 4e e mnogo gadno da vidi6 nqkoi da se natiskat v agala na y4ili6te. az hodq s mom4e ot moito daskalo i sam my kazala kakvo mislq i ne se celyvame v daskalo. sas zatvoreno o4i razbira se.

Град
    на плажа =)
    6to nqkoi pat ne q zavede6 da se ponatiskate v toaletnata ? tam koi 6te vi gleda ?

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    emi mn qsno che malko shte se pritesnqva v daskalo,tam pred neinite fr.prosto sigurno i trqbva vreme.pochakai,pogovorete i se opitai da q otpusnesh :P
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Kak moje da hodite ot 2 sedmici i da tvurdi6 4e q obi4a6!? A i tq ti kazva 4e ne i bilo komfortno ili mai se prai na mn trudna i si e izmislila slojnosta,az sum protiv natiskanicite v daskalo ako tvoqta prqtelka e na tva mnenie 6to ne ti go kaje ami izpolzva tupi izvineniq!

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    1-во нормално е в училище да е малко по дръпната много момичета са така .. дори самата аз ... странно ми е ... не че ме е срам ама има хора които не го приемат толкова спокоино и ... ох немога да обесня
    2-ро по принцип е по прияно когато и 2-мата партнюори са с затворени очи .. някак си по романтично ..
    3-то тва е малко тъпо ... ама както казах всяко момиче има различен характер
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Мега фен
    Град
    София
    1.Явно найстина и е неприятно в училище да се мляскате пред всички.В това няма нищо странно,просто се опитай да я раэбереш...даже може би след време нещата ще се променят.Дай и време,все пак от скоро сте эаедно.
    2.Амииии в повечето случаи със эатворени очи....лошо няма,кой как му е кеф
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на koalka

Re: 2 vyprosa..

Кажи й го, не го крий.Тъпо е да й е неудобно, ама явно може...
    Понякога съм със затворени , а понякога не.
    Не мисля, че е проблем, че не идва да те целува.Но ако те притеснява-кажи й.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    2-ро-сигурно се дърпа,защото не иска да я виждат всички.Но има и друг вариянт,друго момче да и е симпатично и да не иска той да я вижда с теб,макар да е ясно,че ходите.
    3-то-когато се целувате с отворени очи...Всеки път е различно,някои го правят от любопитство,други от безразличие...Може така да й е по-"удобно".Но за мен лично човек,който се целува с творени очи няма чувства.
    Лично мнение.
    дано няма вярно в отговора ти на 2рия въпрос..Аз лично не вярвам да има друг.. То вярно че сякви хора има и може да ме използва наистина , но тя не е такава.. Много се привличаме и невярвам друго момче да е причината..А и приятелите ни са общи..Няма кво да я е срам от тях...Незнам..и тя не ми дава точен отговор.. " Не ми е конфортно" не мога да го разталувам и тва е.. Пък и вие нзм кво разбирате от натискане ..Ние не се целуваме като простаци защото аз съм по срамежлив дори и от нея... Просто 1 нормална целувка не нищо друго... Обарване... или нещо такова..Незнам.. МЕРСИ НА ВСИЧКИ СЕ ПАК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Freak4oy
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    Лично мнение.
    дано няма вярно в отговора ти на 2рия въпрос..Аз лично не вярвам да има друг.. То вярно че сякви хора има и може да ме използва наистина , но тя не е такава.. Много се привличаме и невярвам друго момче да е причината..А и приятелите ни са общи..Няма кво да я е срам от тях...Незнам..и тя не ми дава точен отговор.. " Не ми е конфортно" не мога да го разталувам и тва е.. Пък и вие нзм кво разбирате от натискане ..Ние не се целуваме като простаци защото аз съм по срамежлив дори и от нея... Просто 1 нормална целувка не нищо друго... Обарване... или нещо такова..Незнам.. МЕРСИ НА ВСИЧКИ СЕ ПАК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    MAINA Town
    РадВаЙ Се Че Те ЦелУва..Ххах..тъпо е ама аз ходих с един и не го целунах нито веднъж а когато той се опитваше аз бягах..ЯкУ..Споко пич..При ВаС СичКо Е ТОчНо

пържото което искам да ти кажа е че това че в даскалото не се осмелява да те целуне по устата да не те притеснява просто можеби е срамежлива.другото което е по жъпроса за очите докато се целужате лично за мен (момиче съм)аз предпочитам със затворени очи така ми харесва пове4е и както казаха някои от форума с отворени очи за мен няма чувства а и тръпка!!!

Голям фен

Re: 2 vyprosa..

Цитирай Първоначално написано от Freak4oy
    Priqtelkata mi e rusa ...
    И какво общо има фактът,че е руса?
    1.-Наистина е некомфортно пред цяла сбирщина подсвиркващи гаменчета да си обменяте лиги.Поне за мен е некомфортно,въпреки,че не се срамувам от това...но да ме зяпат в устата,докато пускам език на някой....да супер!
    2.-Затварям очи,не знам и аз защо просто така става
    3.-Всяко момиче си има определен характер.Някои са по-студени,по-срамежливи,по-страхливи.Аз лично съм от по-студените,но не знам някой да ми е направил забележка,че рядко подарявам целувки или нещо такова. На който не му изнася-винаги има следващ!
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си