- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 2 vyprosa..
1-во-а ти от къде си толкова сигурен,че те обича...И дори,че ти я обичаш...?От две седмици сте заедно и се обичате?!Странно...Ти,човек, наеш ли колко време трябва да си с някой,колко добре трябва да го познаваш,за да го обичаш?Това много ме дразни...Вече всички започнаха така,от 1 седмица ходят и веднага "Оо,колко го обичам"...Глупости говорите колкото си щете.Може би изпитваш много силно привличане към нея,много силно харесване,но обич...Съмнявам се!
2-ро-сигурно се дърпа,защото не иска да я виждат всички.Но има и друг вариянт,друго момче да и е симпатично и да не иска той да я вижда с теб,макар да е ясно,че ходите.
3-то-когато се целувате с отворени очи...Всеки път е различно,някои го правят от любопитство,други от безразличие...Може така да й е по-"удобно".Но за мен лично човек,който се целува с творени очи няма чувства.
Лично мнение.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!