Цитирай Първоначално написано от nasty_f
2-ро-сигурно се дърпа,защото не иска да я виждат всички.Но има и друг вариянт,друго момче да и е симпатично и да не иска той да я вижда с теб,макар да е ясно,че ходите.
3-то-когато се целувате с отворени очи...Всеки път е различно,някои го правят от любопитство,други от безразличие...Може така да й е по-"удобно".Но за мен лично човек,който се целува с творени очи няма чувства.
Лично мнение.
дано няма вярно в отговора ти на 2рия въпрос..Аз лично не вярвам да има друг.. То вярно че сякви хора има и може да ме използва наистина , но тя не е такава.. Много се привличаме и невярвам друго момче да е причината..А и приятелите ни са общи..Няма кво да я е срам от тях...Незнам..и тя не ми дава точен отговор.. " Не ми е конфортно" не мога да го разталувам и тва е.. Пък и вие нзм кво разбирате от натискане ..Ние не се целуваме като простаци защото аз съм по срамежлив дори и от нея... Просто 1 нормална целувка не нищо друго... Обарване... или нещо такова..Незнам.. МЕРСИ НА ВСИЧКИ СЕ ПАК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!