- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Kogato ste stresirani:(
Ima podobna tema no tazi spezqlno za momentite kogato ste podlojeni na stres i neznaete kak da se spravite sas si4ko![]()
az izpadam v stres samo .... kogato imam kontrolno po mati to ne ot neznanie a ot... ideq si nqmam ot kakvo.. po pricnip mi minava kato resha 1ta zada4a
spokoen 4ovek sum principno kazano \
/
зависи колко съм зле. ако не е толкова много просто излизам с приятели, говорим, бъзика ме и после съм перфеако е повече - излизаме само с милото, изплаквам си мъката, пиеме по едно Шуменско и забравям всичко
![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Kogato sym stresirana ili nervirana pu6a MNOGO PU6A
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
самоубие се... това е решението![]()
kogato sum stresirana pla4a,ama ne za6toto sum tujna,ami ot nerji ili 4upq ne6to,ili kusam list4eta hartiq ili po4vam da si dup4a u6ite,ili da se reja...zavisi kolko sum nervna i do krainosto sum stigala,no tva za 6tastie ve4e miva,i venite sum si rqzala...![]()
Pusha i piq mnooooooooooooogo voda!
Ами всеки има такива моменти.Най-важното е да не се эатваряш в себе си!!!Опитай да го преодолееш,иэлиэай с приятелите си и даже най-добре сподели с някого,на когото имаш доверие-ще ти стане по-добре.Пък не се тревожи-всичко отминава...
[size=7][b][u]fosse cos
Когато съм под стрес и ми е супер кофти,имам много проблеми и главата ми ще "експлодира" оставям всичко и излизам на разходка до парка,по скалите и размишлявам.Или просто седя в нас и правя сичко възможно да оправя нещата,намирам различни решения и така...С мислне се справям с проблемите си.Но ми се е случвало и то не малко пъти просто да се нарева както трябва![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Когато съм стресирана се мушкам в легалцето си,то е моята крепост,спинкам или просто си лежа.Когато стресът е причинен от гняв си дълбая разни фрази дето ме кафЪт и оспокояват в рЪкатЪ с ножче или чупЪ нещо или псувам.... а когато причината е това че ми е тЪжно просто си поплаквам.
Май няма лекарство за стреса... каквото и да правя не ми помага напълно, може би само музиката... намирам си някакви ноти, подрънквам малко на китарката и почти ми минава![]()
Slusham muzika ili izlizam navun s priqteli....
♥ ♥ ♥
Ми когато ми е напрегнато пиша разни неща. Взимам лист и пиша каквото ми е на душата. Странно е, но някак си ми олеква
Ем аз за сега няма от какво да се стресирам.....а когато съм изнервен се опитвам да се успокоя и да видя от къде е дошъл проблема![]()
нищо не правя,чакам да ми мине ...![]()
kogato sum stresirana neznam kakvo pravq, noo opredeleno znam kakvo pravq kogato sum qdosananemoga da se kontroliram pravq ne6ta koito ne bih napravila kogato sum spokoina daje sama si se 4udq
ima edna pesnichka koqto vinagi si peq kogato neshtata ne varvqt i sam podlojena pod stres....tq e super vesela i mi pomaga mnogo..."det better everything's gonna get better ii taka natataka" pomaga mi mnogo....izlizam s priateli.zabavlqvam se.ponqkoga predpochitam da zabravq malko za problemite....sled tova udrqm edin hubav sun ii na sledvashtia den sam freeeeeesh![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...