- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Да мрат...
Да, такива хора не искам в България.Да си гният в Македония и да си мислят, че са македонци.Първоначално написано от fire_of_satan
Но просто е гадно да се гаврят с медиците!
хъхъ..
кво ти пука,не е важно македонците да се отнасят с уважение и да се интересуват.да правят каквото си щат.лошото е,че безразличността на повечето от българските граждани е равносилна на тая свинщина. = )
It's not the age that matters - it's the life in your years...
аааа изобщо не ги искам в България може и да са произлезли
от България но тяхното мислене е различно.мен ме е яд за териториите на македония,които трябва да са български.
всеки който се подиграва с такива неща независимо от коя народност е,заслужава същата участ че и по лоша
you should kill yourself >=D
Тези пък какво толкова са се захванали с България?![]()
Дебили. Знаят си, че са просто едно българско село, ама нещо не си го признават. Като се присмиват така на българската история, все едно се подиграват на своята...
Много злобно племе.....![]()
майка им деаба македонска
аЗ съм о.к. ама ме мързи да мси вляза в акаунта
Tqhnata maikaaaa deeeebaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TIQ SA BULGARI A PLIUQT PO SOBSTVENIQ SI NACIONALEN GEROI-LEVSKIIi!!!!! VA6TA MAIKA...!!!!
![]()
![]()
AVTORA LI4NO BIH GO R4AZPNAAAL !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Тея пък се мислят за нещо повече от нас! Пфф Само смях и подигравки заслужават!
те май още не са разбрали че скоро изобщо ще престанат да съществуват като държава
не ми звучите много по-различни то националистите, които са направили сайта....
Ами то ние сме едни и същи. Просто сме от другата страна на монетата, но това не ни прави по-различни от тях.Първоначално написано от quench
![]()
![]()
![]()
хахаха, ама и вие сте един...
целта на подобни сайтове и публикации е провокацията, създаването на напрежение, или пък просто човекът е решил да се изгаври....
а вие му се хващате на въдицата....
и защо от един блог на някой си съдите за всички мацедонци и изказвате толкова крайни коментари....
казвам ви същите сте като него....само дето той е по умен...