.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: Да мрат...

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от fire_of_satan
    Цитирай Първоначално написано от пор
    Цитирай Първоначално написано от Забавно ми е
    Не обръщам внимание на такива глупости. Ядосвайки се вие постигате целта им и ги стимулирате да пишат нови глупости. И все пак не вярвам, че всички македонци са такива, въпреки че повечето най-вероятно са, но и българите не падат по назад. Нали все пак сме едни и същи де. Ако се случи нещо лошо с турци е много вероятно и тука да си правят подигравки, така че не виждам смисъл да го обсъждаме.
    +1!
    Също подкрепям, и само още нещичко да кажа. Не разбирам, като
    толкова върло твърдите, че са българи, какво? Опитвате се да им го начукате ли, не мога да разбера? Нито някой от тях ви чете постовете, нито някой се занимава. Наливате си селски един на друг масло в огъня и се палите взаимно, за кво? Наистина ли искате тези хора да са част от България и да се наричат българи? Нека си гният в държавата, кво ви б0ли?
    Да, такива хора не искам в България.Да си гният в Македония и да си мислят, че са македонци.
    Но просто е гадно да се гаврят с медиците!
    хъхъ..

Супер фен Аватара на _donna_
    кво ти пука,не е важно македонците да се отнасят с уважение и да се интересуват.да правят каквото си щат.лошото е,че безразличността на повечето от българските граждани е равносилна на тая свинщина. = )

Повече от фен
    Град
    Sofia
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Повече от фен
    Град
    south_park
    аааа изобщо не ги искам в България може и да са произлезли
    от България но тяхното мислене е различно.мен ме е яд за териториите на македония,които трябва да са български.

всеки който се подиграва с такива неща независимо от коя народност е,заслужава същата участ че и по лоша
    you should kill yourself >=D

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Тези пък какво толкова са се захванали с България?
    Дебили. Знаят си, че са просто едно българско село, ама нещо не си го признават. Като се присмиват така на българската история, все едно се подиграват на своята...
    Много злобно племе.....

Guest
    майка им деаба македонска

аЗ съм о.к. ама ме мързи да мси вляза в акаунта

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Tqhnata maikaaaa deeeebaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TIQ SA BULGARI A PLIUQT PO SOBSTVENIQ SI NACIONALEN GEROI-LEVSKIIi!!!!! VA6TA MAIKA...!!!! AVTORA LI4NO BIH GO R4AZPNAAAL !!!
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Тея пък се мислят за нещо повече от нас! Пфф Само смях и подигравки заслужават!
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

те май още не са разбрали че скоро изобщо ще престанат да съществуват като държава

Мега фен Аватара на quench
    не ми звучите много по-различни то националистите, които са направили сайта....
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Цитирай Първоначално написано от quench
    не ми звучите много по-различни то националистите, които са направили сайта....
    Ами то ние сме едни и същи. Просто сме от другата страна на монетата, но това не ни прави по-различни от тях.

хахаха, ама и вие сте един...
    целта на подобни сайтове и публикации е провокацията, създаването на напрежение, или пък просто човекът е решил да се изгаври....
    а вие му се хващате на въдицата....
    и защо от един блог на някой си съдите за всички мацедонци и изказвате толкова крайни коментари....
    казвам ви същите сте като него....само дето той е по умен...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си