Цитирай Първоначално написано от Morpheus
Цитирай Първоначално написано от fulldelight
Абе айде стига сте ги плюли момичетата! Кво кат правят секс на 13?На автора ако му дойде некое готино маце, макар и на 13, дали пъ няма да я оправи?!!??!?! Айде не се праете сички на невинни! Кво - някой правят секс на 13, други пребиват майките си на 13, трети крадат на 13, четвърти изнасилват на 13, пети изкарват червата на съучениците си на 13... нима това е по-добро???????????? Айде осъзнайте се и стига сте плюли другите.

НЕКА КОЙТО Е БЕЗГРЕШЕН ДА ХВЪРЛИ КАМЪК
Ето това е проблема. Пълно извращение. Загуба на всякакъв морал... Не знам кое е сбъркано в настройките ти ама разбиранията ти са доста крайни. Не разбирам кой кого плюе. Отворена е тема за дискусия и всеки да си изрази мнението. Не съди другите според себе си. Не всички са толкова бедни на ценности като теб. А и мисля, че не е добра идея да ми цитираш Библията.
Ами да, свободна дискусия е и аз казвам това, което искам. Мисля, че мога да цитирам каквото си искам. А и наистина - ти мислиш ли се за безгрешен и толкова праведен, че да може да казваш коя е ку*ва и коя - не? Просто ме дразни как сички почват да плюят и да ругаят. ОК правила е секс на 13 - и какво?Да, тогава още е дете, но в крайна сметка човек се учи от грешките си, ако това изобщо е грешка. Аз познавам лично момиче, което е правило секс на 12 години и мога да ти кажа, че не е нито боклук, нито парцал, ами е един от най-свестните хора, които някога съм виждал...