.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: цикъл...?

Емилия
    Guest

цикъл...?

Здравейте....значи на 1-ви юни с приятеля ми правим годишнина и ще си го отпразнуваме....тфа включва и сеск....но на мен трябва да ми идва тези дни имали някъкъв начин какъвто да накарам менструалния ми цикъл да дойде на късно утре или да го забавя за след 1-ви моляви помогнете ми

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    natikai go navutre ili go izpikai

P.S po temata emi mai nqma na4in
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Емилия
    Guest
    ужас

Няма начин, но в крайна сметка мисля че ще можеш да устискаш няколко дена без секс, а и приятеля ти би трябвало да прояви разбиране.

Естествено винаги може да пробвате и анална любов

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home

ако толкова държиш да не си в цикъл иди на гинеколог - ще ти изпише хапчета на хормонална основа, които ще забавят цикъла ти
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    tfa s hap4etata ne go pravi iz4akaite malko i gotovo a 6to da e tupa 4e ne razbrah?!
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Емилия
    Guest
    нямам никакво време да отида на гинеколог...ебаси ралтата явно няма как иначе.....квото стане

Начин има...обаче ще ти се объка цикъла за 5 века напред...
    По-добре му кажи да изчака още няколко дена...а ако не иска нека минава на червено
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    e 4akai we moje da minete i bez sex ako ne sex na 4erveno ama tfa e gadno i gnusno i ne ti go preporu4vam ne e mnoo polezno

P.S moje da praite drugo frenska analna ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bebito0o
    e 4akai we moje da minete i bez sex ako ne sex na 4erveno ama tfa e gadno i gnusno i ne ti go preporu4vam ne e mnoo polezno

Да тфа е ясно.....но друго си е когато всичко си е ок ....и мое си правим квото си поискаме и ми ег адно сега ебати

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от bebito0o

Когато един мъж обича жената до себе си за него няма гнусни неща. Уверявам те от опит.
    Виж, ако твоя го гнус, вече е кофти.
    И кое не е полезно в това да правиш секс, когато ти е дошло?
    Хмм, интересно...

По темата: Миличка, не се притеснявай. Почти сигурна съм, че няма да го сбърка особено. Пък и след като сте от толкова време заедно... би трябвало всичко да е ок!
    Просто го направете!
    Собственост на Canis_Dirus

Емилия...
    Guest
    Амииии дано е така...но все пак не искам да ми идва или да ми дойде днес най-късно утре...ако се получи така ще се радвам супер мн но ако не ми дойде утре....става гадно

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    еми гадно е,ама няма начин да го забавиш.просто се моли да не ти дойде и пробвай нещо от горепосочените неща.ако не,поговори с приятеля си и обсъдете.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Емилия
    Guest
    ок...миси мн на всички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си