- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- цикъл...?
Здравейте....значи на 1-ви юни с приятеля ми правим годишнина и ще си го отпразнуваме....тфа включва и сеск....но на мен трябва да ми идва тези дни имали някъкъв начин какъвто да накарам менструалния ми цикъл да дойде на късно утре или да го забавя за след 1-вимоляви помогнете ми
![]()
![]()
![]()
natikai go navutre ili go izpikai![]()
![]()
P.S po temata emi mai nqma na4in
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
![]()
![]()
![]()
ужас
Няма начин, но в крайна сметка мисля че ще можеш да устискаш няколко дена без секс, а и приятеля ти би трябвало да прояви разбиране.
Естествено винаги може да пробвате и анална любов![]()
ако толкова държиш да не си в цикъл иди на гинеколог - ще ти изпише хапчета на хормонална основа, които ще забавят цикъла ти
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
tfa s hap4etata ne go pravi iz4akaite malko i gotovo a 6to da e tupa 4e ne razbrah?!![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
нямам никакво време да отида на гинеколог...ебаси ралтата![]()
![]()
![]()
явно няма как иначе.....квото стане
![]()
Начин има...обаче ще ти се объка цикъла за 5 века напред...![]()
По-добре му кажи да изчака още няколко дена...а ако не иска нека минава на червено![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
e 4akai we moje da minete i bez sex ako ne sex na 4erveno ama tfa e gadno i gnusno i ne ti go preporu4vam ne e mnoo polezno
P.S moje da praite drugo frenska analna ...
Да тфа е ясно.....но друго си е когато всичко си е ок ....и мое си правим квото си поискаме и ми ег адно сега ебатиПървоначално написано от bebito0o
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато един мъж обича жената до себе си за него няма гнусни неща. Уверявам те от опит.Първоначално написано от bebito0o
Виж, ако твоя го гнус, вече е кофти.
И кое не е полезно в това да правиш секс, когато ти е дошло?![]()
Хмм, интересно...
По темата: Миличка, не се притеснявай. Почти сигурна съм, че няма да го сбърка особено. Пък и след като сте от толкова време заедно... би трябвало всичко да е ок!
Просто го направете!
![]()
Собственост на Canis_Dirus
Амииии дано е така...но все пак не искам да ми идва или да ми дойде днес най-късно утре...ако се получи така ще се радвам супер мн но ако не ми дойде утре....става гадно![]()
![]()
![]()
еми гадно е,ама няма начин да го забавиш.просто се моли да не ти дойде и пробвай нещо от горепосочените неща.ако не,поговори с приятеля си и обсъдете.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
ок...миси мн на всички