- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На сутринта?
Скръбно ми е да ти го съобщя...ама и аватарът ти си е гадничък.Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
А,и между другото и към алкохола може да се привикне...и тогава ти трябва да пиеш повече. И към него се "зарибяваш" при редовна употреба...
Само че невинаги имаш възможността да пиеш...В смисъл поне на мен не ми е много удобно да мъкна постоянно бутилки със себе си. Пък коза е лесен...![]()
dam tuk si prav no mene avataryt mn si mi haresva i tfa 4e ne slu6ate 4alga ne zna4i 4e postoqnno trqq da si izkazvate mnenieto za vsi4ko svyrzano s neq
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Дори не бях споменал думата "чалга" и ти скочи в дефанзива...Ама хайде стига off-topic.
Аз след пиянство се чувствам, все едно се прекарали в месомелачката...случвало се е да ми треперят краката примерно...ама досега не съм имал проблеми със задържането на течности ^_^ .
Друго си е да праснеш 5-6-7-8 бири и да се накефиш на макс.Първоначално написано от IlLuSi0nS`
Всеки да си прави кефа, с каквото иска и това е.![]()
То закони има, както срещу алкохола, така и срещу марихуаната. Е, не са равностойни, но все пак...Първоначално написано от IlLuSi0nS`
Кой ги спазва?
Понякога точно това му е якото на алкохола- да не помниш какво е станало, да ти разправят, да нямаш контрол върху себе си...абре всеки знае какво е да си доста пиян.![]()
На мен много ми помага "Спрайт" (Това не е реклама) след такава нощ задължително съм размазан , но като си пийна един "Спрайт" 0.5л. и почти ме оправя.Първоначално написано от Barbie
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
като си пил много след това не можеш се оправи така лесно
казват 4е като пиеш зелев сок на сутринта нямало да имаш махмурлук не съм пробвала и не искам
аз лично като сам пила повечко като стана пия зверски много вода
обаче въпреки това главата ме боли и цяк ден не ям защото нямам апетит
Първоначално написано от IlLuSi0nS`
пък козчето е мн умно решение, така ли!? простотии... съгласна съм с p4elata_brumze
по темата : значи аз често си "пийвам" и с/у махмурлука пия аспирин и ям шоколад... не знам дали на тебе ще ти помогне, но аз така по-лесно понасям болката в главата, понеже при мене е наистина много зле, винаги!
![]()
ако много те цепи пък ии нямаш друга работа си полегни да поспиш вкъщи... утре няма вече нищо да ти има!
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Вода?!Първоначално написано от PaRty'GirL
След запой с твърд алкохол?
Това те връща в първи клас.
Не го правете.
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Gorkoto ti-su4yvstvam ti.Mn e gadno...Pomnq az se napih min godina mnoooogooo qko predi klasno po matematika be6e ujs v 6 sytrinta na kraka pri polojenie 4e si si legnal v 5....ujs e6e i imah 2 na klasnata az ne mojeh da gledam kamo li da vijdam.Adski me bole6e glava,vie6e mi se svqt,koreme mi se obra6at6e nqmah apetiti.Sled takava no6t piq kafe,airqn,cola i spaaaaaa![]()
{{{IskbM S1 tE MilYyY}}}
Ех, и ти с тези съвети...Първоначално написано от bai-brother
Водата е призната от всички за лек срещу махмурлук. Не знам, дали си чувал, но от алкохола(какъвто и да е алкохол) човек се обезводнява. И е просто трезво мислене да възстановиш телесни течности като пиеш вода. За Спрайт-а съм съгласен. Също и Кола, Пепси, Фанта и каквато такава газирана напитка ти дойде в главата...защото така възстановяваш и загубените захари.(пак ефект от алкохола...)
Шкембе-чорба, зелева чорба, 1 биричка, малко апирини, 1-2 силни кафета без захар, много вода и сън. Друго не съм ползвала. Най ефикасно е за мен 3 литра водар 2 аспирина и 2 силни кафета. после съм свежарка![]()
доста сте испростели и изфилмирани![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Poredniq, доста си прост...че дори не си и филмиран.