.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
    a da i zabravih da kaja 4e nika mi naistina e mn typ i mene me drazni no nqma kak da go mahna no ne vijdam kfo mi ima na avatara ????
    Скръбно ми е да ти го съобщя...ама и аватарът ти си е гадничък.
    А,и между другото и към алкохола може да се привикне...и тогава ти трябва да пиеш повече. И към него се "зарибяваш" при редовна употреба...
    Само че невинаги имаш възможността да пиеш...В смисъл поне на мен не ми е много удобно да мъкна постоянно бутилки със себе си. Пък коза е лесен...

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    dam tuk si prav no mene avataryt mn si mi haresva i tfa 4e ne slu6ate 4alga ne zna4i 4e postoqnno trqq da si izkazvate mnenieto za vsi4ko svyrzano s neq
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Град
    Варна
    Дори не бях споменал думата "чалга" и ти скочи в дефанзива...Ама хайде стига off-topic .

Аз след пиянство се чувствам, все едно се прекарали в месомелачката...случвало се е да ми треперят краката примерно...ама досега не съм имал проблеми със задържането на течности ^_^ .

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    хахахха ами нека ти! кой те кара да пиеш?! и ако пък можете да ми дадете поне една добра страна на алкохола..?
    Събира хората, прави незабравими преживявания, понякога те кара да забравиш...
    оо моля ти се, тфа се постига мн по-лесно и безопасно и весело и без махмурлуци с едно козче.. да се напиеш е най-глупавото нещо на света..
    Друго си е да праснеш 5-6-7-8 бири и да се накефиш на макс.
    Всеки да си прави кефа, с каквото иска и това е.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    понякога дори не се и сещаш.. само ти разправят.. и благодариш, че не помниш в какъф олигофрен си се бил превърнал.. пълна загуба на контрол.. алкохола тряа да се забрани със закон!
    То закони има, както срещу алкохола, така и срещу марихуаната. Е, не са равностойни, но все пак...
    Кой ги спазва?
    Понякога точно това му е якото на алкохола- да не помниш какво е станало, да ти разправят, да нямаш контрол върху себе си...абре всеки знае какво е да си доста пиян.

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.

Re: На сутринта?

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Не знам дали тук трябва да я сложа таз тема, ама карай. Да се оплача - снощи се напих ужасно. Аз сега разбирам какво е това "махмурлук"! Ужас, цял ден не мога да задържам никакви течности, които поемам... Винаги съм пила доста, но на следващия ден нищо ми няма. Та сега тука пия кисело мляко, компот и каквото друго се сетих (и се задържа в стомаха ми за повече от 5-10 мин...може ли да съм толкова глупава - с тоя гастрит и колит... ).
    Та, как се чувствате на следващия ден след пиянска нощ? И ако имате махмурлук, какво правите по въпроса? Аз за всичкото това време, откакто пия алкохол, не бях преживявала такъв ад.

(Сори ако темата се повтаря, но не намерих друга...(аз още съм се малко неадекватна де...) )
    На мен много ми помага "Спрайт" (Това не е реклама) след такава нощ задължително съм размазан , но като си пийна един "Спрайт" 0.5л. и почти ме оправя.
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

като си пил много след това не можеш се оправи така лесно
    казват 4е като пиеш зелев сок на сутринта нямало да имаш махмурлук не съм пробвала и не искам
    аз лично като сам пила повечко като стана пия зверски много вода
    обаче въпреки това главата ме боли и цяк ден не ям защото нямам апетит

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    хахахха ами нека ти! кой те кара да пиеш?! и ако пък можете да ми дадете поне една добра страна на алкохола..?
    Събира хората, прави незабравими преживявания, понякога те кара да забравиш...
    оо моля ти се, тфа се постига мн по-лесно и безопасно и весело и без махмурлуци с едно козче.. да се напиеш е най-глупавото нещо на света..
    пък козчето е мн умно решение, така ли!? простотии... съгласна съм с p4elata_brumze

по темата : значи аз често си "пийвам" и с/у махмурлука пия аспирин и ям шоколад... не знам дали на тебе ще ти помогне, но аз така по-лесно понасям болката в главата, понеже при мене е наистина много зле, винаги! ако много те цепи пък ии нямаш друга работа си полегни да поспиш вкъщи... утре няма вече нищо да ти има!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.
    Цитирай Първоначално написано от PaRty'GirL
    като си пил много след това не можеш се оправи така лесно
    казват 4е като пиеш зелев сок на сутринта нямало да имаш махмурлук не съм пробвала и не искам
    аз лично като сам пила повечко като стана пия зверски много вода
    обаче въпреки това главата ме боли и цяк ден не ям защото нямам апетит
    Вода?!
    След запой с твърд алкохол?
    Това те връща в първи клас.
    Не го правете.
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Gorkoto ti-su4yvstvam ti.Mn e gadno...Pomnq az se napih min godina mnoooogooo qko predi klasno po matematika be6e ujs v 6 sytrinta na kraka pri polojenie 4e si si legnal v 5....ujs e6e i imah 2 na klasnata az ne mojeh da gledam kamo li da vijdam.Adski me bole6e glava,vie6e mi se svqt,koreme mi se obra6at6e nqmah apetiti.Sled takava no6t piq kafe,airqn,cola i spaaaaaa
    {{{IskbM S1 tE MilYyY}}}

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bai-brother

Вода?!
    След запой с твърд алкохол?
    Това те връща в първи клас.
    Не го правете.
    Ех, и ти с тези съвети...
    Водата е призната от всички за лек срещу махмурлук. Не знам, дали си чувал, но от алкохола(какъвто и да е алкохол) човек се обезводнява. И е просто трезво мислене да възстановиш телесни течности като пиеш вода. За Спрайт-а съм съгласен. Също и Кола, Пепси, Фанта и каквато такава газирана напитка ти дойде в главата...защото така възстановяваш и загубените захари.(пак ефект от алкохола... )

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Шкембе-чорба, зелева чорба, 1 биричка, малко апирини, 1-2 силни кафета без захар, много вода и сън. Друго не съм ползвала. Най ефикасно е за мен 3 литра водар 2 аспирина и 2 силни кафета. после съм свежарка

Град
    Vraca
    доста сте испростели и изфилмирани
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

пий кафе

Град
    Варна
    Poredniq, доста си прост...че дори не си и филмиран.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си