- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Иска ми се да получа вашето мнение
Эдравеите!Искам е аэ да се посъветвам с вас по един въпрос!Сигурно ще ви се стори глупав,но въпреки всичко искам да споделя!!Ходя на тренировки всяка седмица!И много мисля эа трениора си,ама много!Попринцип трудно някое момче ми вэима акъла,но той успя!Аэ съм на 16,той на 22-неэнам дали това е проблем-това е един от въпросите ми!От иэвестно време постоянно мисла эа него и то не като эа обект на фиэическо привличане,а като эа нещо повече.Мисля ,че с него бихме си паснали.Днес например цял ден мисля само эа нег...чудя се дали съм влюбена
...моля иэраэете мнението си по въпроса и благодаря!
Ми аз тия малките путки като теб за нищо ги нямам. Е, не им го казвам, защото нямам изгода. Все пак може да намажа нещо. Но ако бях на мястото на треньора ти нямаше да те взимам на сериозно. За сериозни връзки си има сериозни жени. Не момиченца, мислещи се за сериозни.![]()
Напълно нормално да те привлича по този начин. А защо точно той, няма ли други момчета около тебе, на твоята възраст които да те привличат? Вашата разлика е на границата на нормалното, та даже и отвъд нея.
Ми, варианти:
- пробваш какво ще стане, тоест дали изобщо нещо ще стане. По всяка вероятност ще бъде грешка, ама то и грешките са полезни.
- продължаваш така както в момента, в изчакване. Не се препоръчва.
- Избий си го от главата. Има толкова други пичове на твоята възраст, точно с някъв тъп спортист ли си намерила да се гушкаш. (освен ако не ходиш на тренировки по шах
)
Здравей,Ина!Според мен чуствата,които изпитваш към трениора си,са просто симпатия,породена от дългото време,което прекарвате заедно!Не съм съгласен с по-горе изказаното мнение,което е голяма обида за теб!Това че си на 16,не означава,че си несериозна,но друго е вярно,че мъжете са несериозни и възприемат жените(и момичетата) единствено като сексуални обекти!Не смятам,че си влюбена!Скоро увлечението ще отмине.Но ако не стане......Задай си въпроса дали искаш да си с него?Харесаваш ли неговия характер?Имате ли общи интереси?И тогава ще разбереш имате ли общо бъдеще!Успех!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
пахахахахаа ми маже и да си влюбена що не
Ама и аэ иам такъв проблем и искам да помоля момчета на горе долу такаа въэраст да ми кажаг какво най най най-мното може да им направи впечетление!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Мол
тфа че ти си на 16 а той на 22 не е проблем маа влубванее едвали да е ххх..![]()
Това ми е познато...хубавият трениор(извинявам се,че така пиша думата,но не намирам другите букви),които ти показва как се прави еди каво си,но ти въобще не го слушаш и само гледаш как да се докопаш до него...да ама ти си 16...според мен всичко,което изпитваш към него е породено от неговата външна красот..все пак,за да си влюбен трябва да опознаш човека
![]()
Эаиби го
=D>Първоначално написано от Memento mori!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
И аз мисля, че не трябва да правиш нищо.Той е на 22, може да е от мъжете, които искат само да преспят с някоя и после да я зарежат, много мъже са така.А пък и той ти е треньор, може да го изхвърлят от работа.
Според мен годините ви не са проблем....все пак опитай да му эавъртиш главата.Пък какво ще му се харесма няам представа...
[size=7][b][u]fosse cos
Po princip za men vuzrastovata granica ne e problem(osven ako ne si na 15,a toi na 30 ili ne6to takova)no opredeleno vuv vasiq slu4ai edva li bi se polu4ilo ne6to.Za sega moje6 da iz4aka6 i ako slu4aino vidi6 ne6to obnadehdava6to-deistvai.Ako ne go zabravi i oburni vnimanie na mom4etata na tvoqta vuzrast!![]()
Много вярно =D>Първоначално написано от fantasigirl
[size=7][b][u]fosse cos
Хора виждам го и ми се появява една тежест отвътре!![]()
![]()
![]()
Аэ не съм влюбчива и се съмнявам!А и това чувство съм го имала само веднъж-бях влюбена в момчето 2 години...просто някаква болка отвътре!А и той не е некъф кух спортист,умен и!Направо нещо ме раэдира отвътре,мисля эа него постоянно,а като го вида направоПървоначално написано от LofYou
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Епа раэголи се малко покажи тва онова....апа и намери начин да общувате
накрая и една свирка и хоп твой е
Стига с тия глупости!! Мъжете възприемали жените само като сексуални обекти. Ако си била само с момчета които са по 5-10 години по-големи от теб много ясно че ще е така.Първоначално написано от Memento mori!
Няма как някой толкова по-голям от теб да те вземе насериозно, изобщо не си му на акъла и в това няма нищо срамно. Нормално е. Да, сигурно си влюбена в него, но момичетата на твоята възраст имат способността да са невероятно влюбчиви, така че вероятно скоро ще ти мине.
Като цяло системата е проста. Поради някаква странна причина момичетата искат да са по-големи и съответно се правят на такива и търсят по-големи момчета. По-големите момчета от своя страна се възползват от това. Какъв е извода? Момичета хващайте си приятели на вашата възраст![]()
omg![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!