.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Тема: депресия

ради
    Guest

депресия

Хора тотално съм депресирана.Нямам никакво желание эа нищо !Като се сабудя сутрин и ми става тъпо,гадно,ужасноооооо,ням м желание эа нещо!А в любовта грам не ми върви,грам

Guest
    и кво можем да ти напраим ниеее

Seki si ima momenti na depresiq oba4e ponqkoga povqrvai mi ot opit ti kazvam kato si popla4e6 dori i za malko deistva!Oba4e v teq momentni depresiki e mn gadno pri po 4uvstvitelnite teenove 6toto imam takava fr koqto si e prerqzvala venite!Moq suvet e slu6ai po vesela muzika i si misli za ne6to veselo a kato ti se pla4e si pla4i!
    P.S. Stoi dale4e ot terasata i ostrovurhi predmeti

ради
    Guest
    Нямам никакви сили вече
    Съжалявам ,че эанимавам точно вас,но няма кой....

Град
    У нас Си (=
    Когато се чувствам така случам емо музика, която ме разплаква и след като се наплача и ми минава или поне се чувствам по-добре.
    ПП. Не всички в депресия си режат вените или се хвърлят отнякъде! Откъде е тази изкривена представа?!

We q dai po spokoino jivota e edin a ti vmesto da si go jivee6 6e bude6 zaeta s depresiqta si

mi to4no za tva kazvam po 4uvstvitelnite teenove NE vsi4ki prosto nqkoi!

Супер фен
    На всеки се е случвало,ще ти мине!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

гръмни се

Супер фен
    6ti mine ne boi sa

Guest
    Mi poprincip i az sum v nqkuv takuv period i sum mn sduhana no nemojem da ti pomognem nie prosto trqbva da namerish neshto koeto te pravi istinski shtastliva i da se zanimavash s nego.Togava shte vidish 4e depresiqta shte otmine. Uspeh!!!

Намери си някакви занимания. Трябва нещо да правиш и да се разсейваш. Може да прочетеш някоя книжка, слушай по весела музика. Може да поспортуваш ии .. вапбще да вложиш силите си в нещо. Може да си лежиш просто и да слушаш музика и да си мислиш за кот те мъчи.. или за нещо хубаво .. готино е и успокояващо Попринцип може и просто да останеш сама да си поплачеш иии.. ще мине сичко. Само трябва да вярваш и да не се отчайваш. Сичко ше бъде наред :Р
    Ако искаш да се почувстваш богат, просто преброй всички свои неща, които не си купил с пари.

Ne se depresirai 4ak tolkova.Vsi4ko 6te otmine,vseki 4ovek si ima takiva momenti.Az v takiva slu4ai se opitvam da mislq za ne6to zabavno-slu6ai muzika,gledai razni interesni filmi,prosto ne misli samoz a tova kolko ti e tujno.Gledai napred i 6tastieto rano ili kusno 6te doide!!!

Град
    на плажа =)

Re: депресия

Цитирай Първоначално написано от ради
    Хора тотално съм депресирана.Нямам никакво желание эа нищо !Като се сабудя сутрин и ми става тъпо,гадно,ужасноооооо,ням м желание эа нещо!А в любовта грам не ми върви,грам
    spokoino i az se 4uvstvam taka vseki den ... Ujasno e .. znam

Guest
    ми според мене музиката няма значение важно е само да не се влияеш щото като слушах дет бях по зле ма аз винаги съм си в зле тай че свиква се пък с 1 момиче от класа се обиждаме тай тя ми вика метъл пък аз и викам нимфоманка не че има нещо общо

Guest
    Цитирай Първоначално написано от az_az_az_az
    гръмни се
    gramni se ti b e6ibano kopele ! momi4eto ima nujda ot help kato ne moi6 da i pomogne6 idi ti se grymni

На колко години си ? Има ли някаква конкретна причина да се чувстваш така, някое гадже да не те е оставило ?

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Хм, знаеш ли каква е цаката ?

Да си намериш приятно занимание, което да отнема време и да привлича изцяло вниманието ти.
    Аз например, когато съм депресирана си пускам да гледам филми, понякога се случва и по 5 филма на ден да изгледам. Или пък хващам някоя книга, която ми е интересна ( дори да съм я чела) и чета, чета..
    Музиката също помага ( ако си ценител). Свалям си неща, които не съм слушала и слушам внимателно, или пък си пускам любимата група и драскам някакви неща. Писането също помага. Не е задължително да пишеш лирика или разните му там : аз пиша мейли. Сещам се за хора, които съм забравила, или пък просто си изливам мислите в дадения мейл и го пращам на човек, който знам, че няма да ми направи проблем, че го занимавам с глупости. Винаги гледам да имам по 1-2 откачалки под ръка за тази цел.
    Друго,другооо... излез с някой и се разходи на някъде. Дори да не ти се занимава. Просто пий една бира за спорта с някой, който не си виждал от 3 месеца. Така спокойно ще можеш да говориш каквото си поискаш, защото ще знаеш, че няма да се видите скоро и да ти стане неловко.
    Пробвай някое от изброените неща. На мен ми помагат. Надявам се и ти да намериш своя начин за лекуване на депресията. Всичко е много относително , просто.
    Ако искаш остави мейл, или се рег-ни и драсни някой ред на лично. Ако това ще ти помогне.
    Та, усмихни се. Виж, дори времето се оправи.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Към Авторката - Това е от хормоните.Не се отпускай и ще ти мине
    хъхъ..

Ради
    Guest

Цитирай Първоначално написано от Digital
    На колко години си ? Има ли някаква конкретна причина да се чувстваш така, някое гадже да не те е оставило ?
    На 16 съм.Ами не.Но съм влюбена в едно момче 2 години ,а той...уф това много допринесе

На 16 съм.Ами не.Но съм влюбена в едно момче 2 години ,а той...уф това много допринесе
    Yeah, shit happens. Ми има и такива периоди мислиш се за най-лошата, най-тъпата, най-грозната и т.н. Няма с кой да споделиш, секи те мрази, ала бала.
    А да и тъпото копеле дето го харесваш не ти отвръща. Мамичката му ***** ****** ****... .
    Чакаш и това е. Виж кво ти е написала Бунгъл тя е дърта алкохолизирана кучка и си пада малко мъжемразка.

споделяи повече така се измъкваш от депресията поне за малко и не си мисли да правиш гупости като рязане на вени самоубииства и прочие слушаи по весела музика гледаи комедии!!!

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Подкрепям горното мнение! Споделяи повече и не се затваряи в себе си!

Ако искаш виж тази тема-"За депресираните":
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=32825

Ако искаш ми пиши на ICQ или ми прати лично съобщение.Това, ако те интересува нещо по темата, която, уверявам те, е съвсем истинска и реална.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    В депресиите съм по- опитна отколкото ми се иска. И мога да ти кажа, че колкото и ужасно да ти се струва положението сега, всичко минава. Само трябва да си намериш някакъв отдушник... разходки, музика и т.н. Поста на bungle беше доста изчерпателен. Колкото и гадни да ти се струват и живота, и света винаги има нещо, за което си струва да се бориш с тях.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си