.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

как мога да го върна ????

ей,хора с приятелят ми скъсахме наскоро и аз все още съм влюбена в него,и преди десетина дни и той ми каза,че има чувства към мен ,но така е по - добре да сме разделени защото се познавал...кажете ми как мога да си го върна в смисъл,някакви трикчета,как да привлека вниманието му отново към себеси,как да го накрам да се влюби отново във мен,и възможно ли е това и как,просто незнам ,отчаяна съм а си искам сладурчето обратно....някакви трикчета или просто нещо да направя.....плс помогнете ми
    две хубави очи,душата на дете
    две хубави чои,музика лъчи
    не искат и не обещават те,
    душата ми се моли
    дете,душата ми се моли........

Супер фен
    Ami ti go poznavahs po - dobre ot nas i znaesh kakvo mu haresva i kakvo ne.Prosto pravi tova,koeto znaesh,che shte e v tvoi plus i shte go nakarao tnovo da poiska da e s teb.NO!Ako ne iska i ne e vluben - ti prosto ne mojesh da go nakarash da se vlubi.Nasila nishto ne stava.
    Обичам те <3 !!!

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Не може да си го върнеш...Точка,Фин,Конец,The End....
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Голям фен
    Може да ти е казал,че още те харесва,но всъщност да те лъже,за да не те разочарова...Има и такъв вариянт,но ако не те е излъгал и си сигурна,че е истина...То само ще си стане,поддържай връзка с него,излизайте,веселете си се заедно,но бъде себе си,все пак вече дори си била с него,така че знаеш той какво харесва и какво не.Но не възлагай големи надежди.Ако не стане се примири,че вече няма да сте заедно и чакай следващия.Нали знаеш,че след автобус и мъж не се тича,следващия е след 5 минути
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Pomisli Malko i sama shte Razberesh kakvo trqbva Da napravish! Ti sama ako ne si pomoGnish Nqma Koi drug Da ti pomogni!! Bori se Za toVa koeTo iskash!!

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Автор Съобщение
    Ra- Пуснато на: Нед Май 27, 2007 6:04 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Pomisli Malko i sama shte Razberesh kakvo trqbva Da napravish! Ti sama ako ne si pomoGnish Nqma Koi drug Da ti pomogni!! Bori se Za toVa koeTo iskash!!

napalno sam saglasna s Ra- :P
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Za sega kato nemoje da ste ni6to pove4e ot fr poddurjai priqtelstvoto a ako toi naistina te haresva vse o6te 6te razbere kvo e izgubil...

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    Може да ти е казал,че още те харесва,но всъщност да те лъже,за да не те разочарова...Има и такъв вариянт,но ако не те е излъгал и си сигурна,че е истина...То само ще си стане,поддържай връзка с него,излизайте,веселете си се заедно,но бъде себе си,все пак вече дори си била с него,така че знаеш той какво харесва и какво не.Но не възлагай големи надежди.Ако не стане се примири,че вече няма да сте заедно и чакай следващия.Нали знаеш,че след автобус и мъж не се тича,следващия е след 5 минути
    =D> =D> =D> Напълно съм съгласна
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Фен
    Град
    преместих се
    Изчакай дай му време. Ако наистина те обича ще се върне при теб.

Oh, Why did you leave me?It wasn`t meant to be.It`s over...Oh, I hope you`re happy..You were the one for me.I`ll love you to the end of time

Мега фен
    Град
    София
    Просто му кажи ,че го обичаш и искош отново да сте эаедно.Ако те обича може би ще се съберете отново.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на koalka
    Не ми се вярва скоро да успееш и въобще да успееш.Щом сте се разделили чувствата му не са силни, а ако не са сега-кога да са?Ако да речем след време е възможно да ги има, то при него е мнооого малко вероятно да стане, защото той още в началото е нямал силни чувства.Ако разбираш какво искам да кажа...
    По-добре го забрави.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си