- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Верно ли??
Та наистина ли 99% от момичетата в тези форуми на 14 са си играли с кукли??? Че навсякъде чета неща от сорта... аз на 14 още си играх с кукли пред блока... на 13 не знаех дали ми се сере или пикае...
мангалките раждат на по 14-15 така , че къф е проблема българките да го направят на 13-14 ??? Лично аз познавам момичета на по 18 който са по ниски , по слаби и по неразвити от някой 14-15 годишни който са високички , нормално тегли и прилични форми????
Ако греша някъде , моля ви кажете ми къде??
пс. брат ми на 17 си играеше с конструктор , а на 18 премина на фаза тамагочита.
а голямата ми сестра на 21 още не й е дошло..
а аз пък на 15 си сабирам за Черен патарно ще го купя аз и ще разцъквам с приятели аз!!!!
![]()
Не точно игра, но колекционирах. През свободното си време си ги подреждах и чистех, защото ми бяха много ценни.
И със сигурност не съм си мислела за секс.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
и аз си имам колекция от колики като бях малък и още са ми ценни...
ем да,играех си с кукли и мн обичахно кво общо имат куклите със секса?и кво пречи да си играеш с кукли и да мислиш за секс?просто неизживяно детство
![]()
![]()
![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Аз на 13 бях луд фен на ПОКЕМОН![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Ууфффф толкова ли е важно на колко години ти е било за пръв път еба си!!! Всеки сам си решава! Не знам за кво го правите толкова голям проблем! Всеки сам си решава дали ще го направи на 13 или на 23!!! Освен тва не ме и интересува кой на колко го е направил, тия момичета си имат майки, не съм тая, която ще им чете конско! И наистина ме дразнят коментари от сорта на "на 13 не знаех дали ми се сере или пикае" ! Ми много се радвам че не си знаела ама мен тва кво ме грее?!?!?!?!?!
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
Първоначално написано от fulldelight
Аз бях на 12 тогава май когато беше манията ама се пак имах едни дискове , сещате се... и след 2 гелдах ХХL кое му е лошото?
по скоро 99% на 14-15 са им цепнали гъзецаПървоначално написано от Анонимко
![]()
ami tezi komentari gi pi6em za da izrazim nedovolstvoto si pred teia det sa re6ili na 12-13 da go praviat 6oto iavno texnite ne gi e tolkova grija i te naduvat koermite na 14 i ne 4e koi znae s kakvo 6te pomognem no pone 6te razkolebaem tezi koito misliat 4e triabva da go praviat za6toto i drugite go praviat tova e bezmisleno naistina o6te organizma ne e gotov za tova niama zna4enie kak izglejdat stava vupros za polovite organi no koito kakto si re6i prosto nie izraziavame mnenie kude pi6e 4e e zabraneno
епа в форум като този човек може само да търси подкрепа. не да се надява на онлайн съвет хахахаха
online sex guide
online love guide hehe
cool waa
=D> =D> =D> =D> =D> Евала намерихте си майстораПървоначално написано от special_girl_SS
=D> =D> =D> =D> =D>
Аз си играех с кукли на 16, а на криеница до към 19 и изобщо не ме е срам и не съжалявам. напротив-наживяла съм се без да съм обременена с въпроси като бременна ли съм?
А на 15-16 имах страст да ставам дизайнерка и шиех и творях дрехи на куклите си. И до ден днешен си ги преобличам с някои мои творения, когато ми стане мъчно за детсвото.
вие 2те да не сте се проебали на по 13-14?Първоначално написано от AvRiL lAvIgnE LoVeRka
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
българките са най-големите курви, по-големи и от циганките даже маи![]()
ПОКЕМООН FOREVER.... После малко карти Yu-Gi-Oh![]()
На 10 една съседка се върна от русия и ми донесе огромна колекция (близо 100+) руски пощенски марки. Имаше и стари ама аз нали бях малък и все ги разпилявах някъде и майка ги изхвърли. Ся много ме е яд.
Remember... all I'm offering is the truth. Nothing more.
You can always find me in skype: jerry_borislav
http://borislav.act4trees.com/
Нормалния полов живот на средно красиво момиче почва между 13 и 16 години според мен!
Неизбежно е защото просто поколението в момента е такова. Аз лично не одобрявам този факт по простата причина, че цялото поколение някак си прекалено бързо иска да порасне и губи най-ценното, именно детството си, а изгубиш ли го , губиш най-ценния период от живота си!
Та каквото и да ви говорят истината е една и може би просто хората които пишат такива постове наистина го мислят въпреки че някои от тях сигурно са го направили и по-рано...
Голям размер на картинката! /machoka/
аз също съм като повечето тук-играех си с кукли до почти 14 годишна възраст
Съвсем не, но отново ще кажа, тва си е моя работа и не виждам вас тва кво ви бърка.Първоначално написано от Ice_Queen_
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
Аз на 13 играей с кукла барби хаха![]()
и тва правех чат пат \
/
Нека се клецат на по 12-13-14 години, но поне да имат някаква елементарна сексуална култура. Я погледни какви теми пускат.Първоначално написано от special_girl_SS
Те нямат представа за какво става въпрос, пък и тръгнали съвети и мнения да дават.
Жалка история...
Да се смея или да плача?!
Собственост на Canis_Dirus
На 14 се вълнувах от това дали съм секси в погледите на момчетата. Но честно казано не съм си мислела да спя с тях или нещо такова. За мен това си беше игра. Значи, играела съм си.
И да, сегашните 14-15 годишни са по-развити от мен, например. Ебаси гърдите вадят, направо ме депресират. Изглеждат като 25-годишни. Представям си какви развалини ще са след време.
Радвам се, че съм изостанала (недоразвита) , както там му викате.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
А е пич, ако зимаш пример от мангалите..си голям късметлия..