.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Акне

Еленаааа
    Guest

Акне

Эдравеите!Энам,че ива много теми эа акнето ,но нищо от нещата иэброени в тях не ми повага.Надявам се някой да каже някаква нова `рецепта`,начин да го пребора.Това много ми смъква самочувствито Моля ви

Leптен
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

Еленааа
    Guest
    Ами тука бях чела много лоши отэиви эа Лептен....

Най добрата ми фр го използва някъде от една година и аз по неиното лице пъпка не съм видяла . Ама си е малко скъпичък а тя има пари и това не и пречи . хах ... зависи и от кожата ти. аз използвам на ейвън 8 часовата терапия за 4.90 и ми помага . опитай
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Ima stra6no mnogo na4ini no kato za na4alo otidi na kozmetik
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Еленааа
    Guest
    Други предложения ?

Ами виж сега,всяка кожа си е различна и й помагат различни продукти.На едни хора им помага Лептен,на други им става по-лоша кожата от тях.Единственото,което можеме да те посъветваме ние е да отидеш на дерматолог,козметик или пък в някоя аптека и от там да си вземеш някой продукт,който ти препоръчат.
    И не се претиснявай толкова за тези пъпки.Всички тинейджъри ги имаме - някой по-малко,други повече ... Но никой не е умрял,защото има няколко пъпчици.Въпрос на нагласа е всичко.Айде успех
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Guest
    az kato se qdosam si izmiq liceto s preparat za sadove EHO hidrobalsam mnogo dobre po4istva no ne trqbva da se mie6 4esto s nego mnogo pomaga birata zastava6 nad mivkata i si izmiva6 liceto s bira no predi tova da e dobre po4isteno i taka sled kato popie birata se mokri6 s neq o6te 5-6 pati i taka na men mi pomaga nadivam se i na teb da pomogne birata sa6to e polezna i va kosata
    drug na4in vzima6 edna krastavica raje6 par4eta i obtriva6 liceto si s tqh kogato se zasu6i par4eto vzema6 dr i taka ima mnogo hubavi lusion4eta s krastavica s laika i tn no ne zabravqi 4e kogato si pravi6 vsi4ko v doma6ni usloviq e mno po dobre pone znae6 kakvo ima vatre
    znam sa6to i druk na4in -vednaj sedmi4no da si pravi6 maska s hlebna maq i kogato priklw4i6 s tezi ne6ta mislq 4e kojata ti 6te stoi leko opanata zatova predi da q namaje6 krem leko q masajirai za da se otpusne dori q masajirai vsqka ve4er za6toto sam 4uvala 4e papki se poqvqvat i ot silna krav i kogato si rastrie6 liceto podobrqva6 kravoobra6tenieto nadqvam se 4e ako izpalni6 savetite mi pone e din 6te ti pomogne uspeh ne samo na teb a i na vsi4ki koito imat takiva problemi

Кво му е на акнето..it is so coool

Град
    In the corner of my mind ...
    Зинерита помага...но не на всеки...
    `There is just too much that time cannot erase ...`

Guest
    az bih ti predlojil da mine6 na bilkovo le4enie ne zn probvala li si ili ne ama pone 6tadi liceto spri sas agresivnite kremove,vzemi si tetra i laika i si trii liceto s tqh maji se i s krem zdrave az tova pravq ne kazvam 4e liceto mi se e iz4istilo napalno ama mi pisna s tezi agresivni kremove i losioni nablaskani s himii,moje6 da pi6 i kopriva ili birena mq az ne sam probvval ama sam 4uval 4e pomaga

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си