.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Шампоан

Шампоан

Реших да си сменя шампоана. С нормална, чуплива към къдрава коса съм. Не съм я боядисвала. Някакъв шампоан да ми препоръчате и ориентировъчни цени? Благодаря предварително.

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Nai-hubavite 6ampoani sa na GARNIER-FRUCTIS 5lv. struva 6ampoqna i5 balsama
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Аз пък съм фен на ейжън и от там жинаги си поръчвам . мн са добри за моята коса - нещо като твоята само че не е къдрава . цените са от 4 до 7 лв , зависи от грамажа .. тей де милилитрите
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

Град
    nqkude tam

Re: Шампоан

Цитирай Първоначално написано от Because^You^Live
    Реших да си сменя шампоана. С нормална, чуплива към къдрава коса съм. Не съм я боядисвала. Някакъв шампоан да ми препоръчате и ориентировъчни цени? Благодаря предварително.
    Abe nie tuk da ne sme vra4ki ta da znaem kuf 6ampoan 6te e nai dobre za kosata ti ellelellelel
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
    Напълно съм съгласна аз го ползвам вече от около месец и съм много доволна.Ейвън-също има не лоши неща но специално шампоаните не ми допадат защото ми се замазва косата.Аз лично балсам не използвам защото ми се омазнява прекомерно косато.Принципно след баня на влажно коса нанасям течни кристали за по-лесно разресване.Това е а и 1 съвет от мен-за да бъде по-красива и бляскава косата ти използвай дървен гребен или четка.те предпазват наелектридиране е некъсване на косъма а също така заздравяват структурата му.Успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Re: Шампоан

Цитирай Първоначално написано от ooops
    Цитирай Първоначално написано от Because^You^Live
    Abe nie tuk da ne sme vra4ki ta da znaem kuf 6ampoan 6te e nai dobre za kosata ti ellelellelel
    Не съм казала "кой ще е най-добре за косата ми", а да ми "препоръчате някой". Има доста разлика. Вземи да четеш по-внимателно. Питам на тях кой им е харесал, а след това аз ще си избера кой от всичките да си купя. Просто искам да чуя мненията на другите.

Ами аз използвам Wash & Go и съм много доволна
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Guest
    wosh end go herbal kokteil do 5 lv e e mnogo hubav no e za predpo4itane da probva6 i drugi variant za6toto nai golemiqt bokluk za men moje da se otrazi super na tvoqta kosa to si e individualno no ne ti prepora4van 6ampoan na avon ili oriflame az i moite priqtelki ne sme dovoln pak ne znam

Яйце от предрусал крокодил (течно състояние ) > всички шампоани

Град
    I'd tell you but I have to kill you
    Цитирай Първоначално написано от LecheR_DeViL
    Аз пък съм фен на ейжън и от там жинаги си поръчвам . мн са добри за моята коса - нещо като твоята само че не е къдрава . цените са от 4 до 7 лв , зависи от грамажа .. тей де милилитрите
    Една фр-ка си беше взела от там някакъв жълт и миришеше на повръщано...
    Don’t you wish you were unborn again
    Just for a minute
    Just for a minute more

Моята коса е същата.Ползвам Гарниер фруктис и много му се кефя,много съм доволна

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
    Dam,az polzvam i shampoana i balsama!Mnogo sym dodovlna
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Много съм доволна от Garnier Fructis \/

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Аз пък съм с Пантен и също съм доволна. То си е индивидуално, зависи от структурата на косата, при всеки е различно.

И моята коса е горе долу такава.Ползвам Пантен и съм много доволна.Прави я много бляскава и жива :P
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

На мен пък Гарниер ми изсуши косата и стана гадна. Но е до човека. Много хора са доволни.
    Аз лично съм доволна от продуктите на Paul Mitchell, но в момента използвам Mizani и съм доволна. Професионални са и свършват по-бавно (понеже се прави една сапунка), а и поддържат косата доста добре.
    На Dove не са лоши шампоаните (5 лева), както и на Лореал.
    На Нивея имаше един много подходящ за лятото (косата да не се уврежда толкова от слънце и морска вода), но не съм го срещала скоро.

и аз винаги си поръ4вам от AVON, страхотни са!!!!!

На мен Panten ми слага блясък.Обикновенно изпозвам Shauma.To от всяка марка си има шампоана, който ти търсиш.И все пак пробвай с Shauma

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Моята е суха и чуплива и използвам на Aroma fresh за суха коса и съм много доволна

И аз съм за Гарниер имам маската и шампоана и съм най-доволна от него моите са Garnier repair and shine (за изтощена коса)

Guest
    В момента съм на Пантен , но ще го сменям... много бързо ми се омазнява косата .. мисля да пропбвам с Гарниер

Guest
    Panetene e nai-dobriqt 6ampoan,koito sum polzvala
    Ina4e Garnier i Gliss Kur,sa6to ne sa lo6i,a sega mislq da si vzema Elseve,4uvala sum mnogo dobri otzivi za nego,pak 6te vidim

Град
    Ямайка:)
    Аз си ползвам Хед енд шолдърс и мн си го обичам... не мога да ползвам друг, само тои прави косата ми такава каквато искам..
    Because when I’m with you My heart stops
    And when I’m not near
    It’s Bleeding on the floor
    Someone get a mop!!!

az polzvam garnier fructis i sym mnogo doovlna ot nego strahoten e :}
    Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си