.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Кърви още!?
    Guest

Кърви още!?

Имамам един много конкретен въпрос,но ще трябва да бъда малко по обстоятелствена за да може по добре да ме разберете и ако можете да ми дадете съвет.

От скоро водя полов живот.На 17 год съм почти 18.Преди месец го направихме с моя приятел за първи път.Болеше,но беше поносимо и имаше малко кръв . На другия ден започнвах да чувствам тъпа болка в стомаха.Така продължи около седмица и нещо.

Дойде ми точно по графих и ми свърши онзи ден. Вчера вечерта го направихме отново.Пак болеше.Но след сексът започнах да кървя.Сега се чудя дали не е от това,че до скоро бях в цикъл или по други причини.Но ми беше свършило.Веднъж да минат 4 те дена и не кървя!

Ако можете ми дайде съвет.Много ще Ви бъда благодарна.

Ти си тежко ранена и скоро ще ядем жито

Може би първия път да не те е отворил напълно
    Правя го само с най-добрите

Гласувай за мен в hotco.eu

Град
    ЗаГуБеНа в БеЗмЕтЕЖнОсТта...
    Цитирай Първоначално написано от slOw

Какво е това отношение!?То бива бива..ама чак пък толкова.Момичето си има проблем,обръща се за помощ,а ти как се отнасят.Като не си вещ в тази облас не пиши.Никой не иска да чете простотййте ти.

По темата.Нормално е .Ако не спре до няколо дни върви на лекар

Тихо е, тихо е, тихо е
    и стоя, и мълча пак в мечти.
    Няма те никога, никъде...

Тишина, самота и звезди

Супер фен Аватара на bEbsI
    Нормално е да кърви първите 3-4 пъти,защото химена НЕ е напълно разкъсан,въпреки,че при някой кърви само първият път.Не се притеснявай..
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Цитирай Първоначално написано от KeLly^^^
    Цитирай Първоначално написано от slOw

Какво е това отношение!?То бива бива..ама чак пък толкова.Момичето си има проблем,обръща се за помощ,а ти как се отнасят.Като не си вещ в тази облас не пиши.Никой не иска да чете простотййте ти.

По темата.Нормално е .Ако не спре до няколо дни върви на лекар
    Ооо, не аз съм дълбоко наранен и спирам да пиша в този форум

Guest

Re: Кърви още!?

Цитирай Първоначално написано от Кърви още!?
    Имамам един много конкретен въпрос,но ще трябва да бъда малко по обстоятелствена за да може по добре да ме разберете и ако можете да ми дадете съвет.

От скоро водя полов живот.На 17 год съм почти 18.Преди месец го направихме с моя приятел за първи път.Болеше,но беше поносимо и имаше малко кръв . На другия ден започнвах да чувствам тъпа болка в стомаха.Така продължи около седмица и нещо.

Дойде ми точно по графих и ми свърши онзи ден. Вчера вечерта го направихме отново.Пак болеше.Но след сексът започнах да кървя.Сега се чудя дали не е от това,че до скоро бях в цикъл или по други причини.Но ми беше свършило.Веднъж да минат 4 те дена и не кървя!

Ако можете ми дайде съвет.Много ще Ви бъда благодарна.
    на мен винаги наскоро след като ми е свършило ми тече пак кръв след секс,аз си мия нали лекичко и внимателно вагината и я прочиствам но все нещо остава и пак цапа,корем те боли -нормално наскоро си била девст5вена,а кръв може да има както при мен доста време даже да не е от менструацията,такъв беше огромен ,а аз малка и кървеше лекичко.Без проблем,живей си живота,ще мине,нищо сериозно нямаш, ама ти намери къде да питаш,не е това форума,просто аз се размотавам за смеха тук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си