.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Как се програмира

Може ли да питам как се програмира на какъвто и да е език.Ако можете да ми дадете някакъв сайт или нещо подобно стига да науча някой езици за програмиране.

Надявам се да някой да отговори
    Лошото мина...Следва най-лошото

и аз се надявам някой да ти отговори

Guest
    bate, sega shte ti obqsna kak stava. Znachi s edna ot ra4i4kite (koqto ti e po-udobno), si burkash v gashtite. Hvashtash si pishleto s ra4i4ka i po4vash leki4ko napred-nazad, napred-nazad...po-kasno moje da uskorish tempoto i si gotov - ve4e programirash!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    bate, sega shte ti obqsna kak stava. Znachi s edna ot ra4i4kite (koqto ti e po-udobno), si burkash v gashtite. Hvashtash si pishleto s ra4i4ka i po4vash leki4ko napred-nazad, napred-nazad...po-kasno moje da uskorish tempoto i si gotov - ve4e programirash!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Сваляш C for Dummies, C++ for Dummies или Java for Dummies (което си избереш), теглиш съответния компилатор и започваш да изпълняваш инструкциите.

Ако не разбираш английски... хм... пробвай това: http://www.mladprogramist.com/

Само и единствено Lake_bodom ме разбра правилно БЛАГОДАРЕН СЪМ МУ МНОГО

Lake_bodom БЛАГОДАРЯ ТИ
    Лошото мина...Следва най-лошото

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Започни с Pascal.В момента не ми се търси компилатор,но ето тук има уроци.Успех.

пс.Ако не можеш да разбереш Паскал - започни с Qbasic.
    /учих сестрата да програмира на Qbasic ,а тя е на 7/
    Incomplete..........

Привет
    Пич тоя въпрос ме съсипа.Просто като го прочетох и неможах да устоя да не ти постна.Нямаше начин просто да не го сторя (то е по силно от мен).
    Та този въпрос за мен е доста смешен.Че програмирането е много сложно нещо, не е като да седнеш да научиш английския много много по сложно.
    Може ли да питам как се програмира на какъвто и да е език.Ако можете да ми дадете някакъв сайт или нещо подобно стига да науча някой езици за програмиране.

Надявам се да някой да отговори
    Незнам дали ще можеш да научиш и паскал дори из основи.
    Но все пак да не те отчайвам.Пробвай Мирк Скрипт това е най-най-най простото нещо с което можеш да започнеш.След това Simple доста прост език само с 200 думички(команди) който трябва да научиш.Нищо съществено не става с него.След това може да се пробваш на паскал, ако научиш повече от основите му си сваляш Delphi те са 1към1 само че делфито е по улеснено и си има графичен интерфейс.
    А ако все пак неможеш да научиш нито един език посети Този
    сайт.От него трябва да свалиш HiAsm_3.63b161.exe и FPC.exe
    Хайде успех с програмирането [/url]

BOTEV FOREVER!!!!!!
    #6_a_6
    #Botev_forever
    #bia4i
    Have a Nice Chat!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове