.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: SPIn POmO6T

SPIn POmO6T

zdr mn sam pritesnena i me e strah da ida na lekar v stres ot otgovora prava sex s 1 mom4e bez kondom a toi predi men e spal s mn momi4eta bez kondom i se nekvi kurvi i me e strah da niamam spin pls daite saveti

Лекар душицо, не е нужно да пускаш такава тема... ОНЛАЙН не можем да ти направим СПИН тест

Отивай в някоя секция на РИОКОЗ има безплатни лабораторий изследвай се и ако е положителен теста почни лечение има начини И следващия път мисли

Супер фен Аватара на bEbsI
    Върви на лекар.ДРУГ начин няма
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

КАБКИС Тестът е анонимен. По-добре отиди.
    http://www.unaids-bulgaria.org/index.php?magic=1.6
    Remember... all I'm offering is the truth. Nothing more.

You can always find me in skype: jerry_borislav
    http://borislav.act4trees.com/

хубава работа... като стане фала, тогава ли се сещате

иди и си направи изследвания и дано тестът да е отрицателен!

ох, деца, деца... къде ви е умът?!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

ami 6e tree da se prestra6i6 i da otiede6 [-o<
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Супер фен
    Като те е страх да не си го правила ма овца..Или ти още го правиш?
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Za6to q obijda6?Moje pak sled tova da e razbrala 4e e spal s mn kurvi i to bez ili pak i da predpolojim 4e znaela,no tova pak ne ti dava pravo da q obijda6!
    p.s. Ti osven da obijda6 v foruma drugo znae6 li a?Ili se misli6 za golqma mutresa kato narejda6 horta non stop!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Zashto go obijdash momicheto nemoga da razbera ... nqkak si po-silna i po-golqma li se chuwstwash?
    Po temata-ima centrowe kudeto se prawqt anonimni testowe,po-gore Morpheus ti e dal link sys gradowete

Мега фен Аватара на koalka
    А защо го правите без презерватив?Секс без презерватив се прави при дълга връзка, в която сте сигурни, че само двамата си правите секс един с друг(и тогава не е сигурно, но някакво доверие все пак) и сте сигурни, че не сте болни от СПИН.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.Моя съвет е също да си напарвиш тест-анонимен и безплатен е.Сега вече каквото станало станало глупаво е да ти казвам че презервативите са за това за да се ползват-а не да правиш секс със случаен партньор и въобще като си наясно с това че може да има сто на сто някакви болести недай боже спин как ще легнеш е така с него та и без предпазни мерки айде айде успех и дано ти няма нищо.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Guest
    боже млъкни защото ще ти извия малолетното вратле като на малолетно пиле! Стига си обиждала момичето може наистина след това да е разбрала! Ти кво - избиваш си комплексите и си щастлива като си внушаваш че" има по-тъпи от теб" ли!?(въпреки че момичето не е)

ЛЕКАР !!![/b]
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Re: SPIn POmO6T

Цитирай Първоначално написано от Black`baby
    zdr mn sam pritesnena i me e strah da ida na lekar v stres ot otgovora prava sex s 1 mom4e bez kondom a toi predi men e spal s mn momi4eta bez kondom i se nekvi kurvi i me e strah da niamam spin pls daite saveti
    По - добре не мисли, че можеш да имаш спин!Има места, където анонимно можеш да си направиш изследвания, които сега със сигурност ще са отрицаятелни - до три месеца след заразяване с HIV теста не може да улови вируса.Заразяването с HIV съответно, не е гаранция, че въобще някога ще се разболееш от спин - просто вероятността това да стане е по - голяма отколкото при тези без HIV вируса!
    Не си вкарвай, напразно страхове в главата, защото най - много да се поболееш от притеснение!Мисли позитивно!
    Ако все пак отидеш на лекар, направиш си изследвания и се окаже, че имаш HIV пиши на лични, ще те упътя, кой може да те ИЗЛЕКУВА за по - малко от година време!И не си слагай много на сърцето - HIV и СПИН се лекуват, въпреки, че официалната медицина не може да го лекува!
    Стискам ти палци всичко да е наред!

Направи си тест и ако е отрицателен да знаеш за в бъдеще-ВИНАГИ С.

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Ako ima6 AIDS sry no za taq bolest nqma le4enie..rano ili kusno umira6 mn sujalqvam ako si lepnala...dano ne ! [-o<
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Tеста е задължителен в такава ситуация като твоята.Дори и да те е страх по добре е да знаеш,отколкото да не си информирана,а и ако след това момче си имала други партниори или ще имаш за вбъдещете,помисли си ако ги заразиш и тех каво ще стане...

Ох, милата...и аз имам саъщичт проблем и чакам да минат тези проклети три месеца за да си направя тест. Мисля че ще се побъркам.

А някой който е от Велико Търново и областа да знае за съществуващи добри гледачки(врачки)?

Моля ви кажете ми

Guest
    Успех!

Мега фен Аватара на machoka
    Няма какво да се коментира, защото няма 2 мнения по въпроса.

Ходи за едно бързо тестче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си