.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61

Тема: Проблемче

Супер фен
    Вие ко викате,че аз на 13 като се еба съм зле ве!Я вижте децата!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Абе момиче, заради такива като теб мъжете казват на всички жени - курви! Замисли се малко на 10 си! Боже опази! Къде тръгна Света
    ОгЛеДаЙ Ме БаВнО, ВиЖ Ме ДоБрЕ, СъРцЕтО Си ДрЪж, Да Не ВзЕмЕ Да СпРе. МоГа Да ОбИчАм, МоГа И Да МрАзЯ, ВсИчКо ДеТо Е ПрЕд МеН, ЗнАеШ, Че Го ГаЗя.

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Do avtorkata......Ba6ta ti e konduktor..konduktor si i ti
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Град
    sofiqqq
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Вие ко викате,че аз на 13 като се е** съм зле ве!Я вижте децата!
    хахахаха каката хахахах момиче момиче.................. OMФГ тцтцтц ебати ебавката на 10 г.хххх е тфа вече е якоооо

Както казха,заради всички вас,които сте на 11,10 и 12 (нагоре вече се приема за нормално,защото няма как да опазим никои)наричат всички жени КУРВИ-и да ти кажа с право го правят.Ми то вече така стана.А като и 10 нямаш къде си трагнала да правиш секс бе?Абе осъзнаите се малко да му се невиди,вече много се ядосвам.ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО>ВИЕ СТЕ ДЕЦА!!!3 клас ли си,кои?В трети клас се учи таблица за умножение и родинознание.Ти вместо родинознанието да изучаваш,на гаджето си 5 сантиметровото пишле ще зяпаш...

Цитирай Първоначално написано от pyx4eto
    Както казха,заради всички вас,които сте на 11,10 и 12 (нагоре вече се приема за нормално,защото няма как да опазим никои)наричат всички жени КУРВИ-и да ти кажа с право го правят.Ми то вече така стана.А като и 10 нямаш къде си трагнала да правиш секс бе?Абе осъзнаите се малко да му се невиди,вече много се ядосвам.ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО>ВИЕ СТЕ ДЕЦА!!!3 клас ли си,кои?В трети клас се учи таблица за умножение и родинознание.Ти вместо родинознанието да изучаваш,на гаджето си 5 сантиметровото пишле ще зяпаш...
    Браво, перфектно

Of da...na 10 godini i tragnala da se ebe.Do kade stigna sveta.Znae6 li kvo 6ta posavetvam? Ne puskai pove4e takiva bazici 6toto ima nekolko takiva..

Град
    Някаде по Дунав
    Няма нищо лошо Забременей на 10,роди си детенцето и стани млада баба Ако мислиш,че си готова прави каквото искаш и не ни питай за съвет.Според мен и както повечето тук това е ЛУДОСТ!!!Айде и приятно отваряне....
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

basi rabotata... otvra6tavate me ve4e
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Ти ако си момче косми сигурно не са ти дошли и не можеш да се празниш сигурно а ако си момиче гърди нямаш ама секса ви е в главите

Craig David-Walking Away

Мега фен Аватара на machoka
    т. 11 от правилата на форума.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си