.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    gadno
    Guest

mnogo mi se pravi sex

mn mi se pravi sex no se pritesnqvam. 6to taka neznam ako moje nqkoi da mi kaje !?!?

Град
    Sofia
    Не ти е дошло времето!
    Голям размер на картинката! /machoka/

Щото сигурно си на 10-11 годинки

Guest
    ne na 13 sled 2 meseca stam na 14

Guest
    a zabravih i sam mn pritesnitelen koga ima momi4eta koito ne gi poznavam i pak mi e gadno 6to nz !?!?

Guest
    shtoto si gei

Emiq vno si dosta sramejliv,ama to e normalno.Ako moje6 sre6tai se s pove4e momi4eta za da iz4ezva malko po malko straha.A 6to se otnasq do sexa qvno o6te si maluk i ne si gotov..

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Ами явно не ти е дошло времето... На 14 години много момчета се притесняват, според мен дори си малък още за тея работи... Има време, не се напрягай Гледай си изпитите сега и не му мисли мн мн, то ще му дойде времето

pove4e opit i 6te otmine !!
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Цитирай Първоначално написано от Carlos
    Ами явно не ти е дошло времето... На 14 години много момчета се притесняват, според мен дори си малък още за тея работи... Има време, не се напрягай Гледай си изпитите сега и не му мисли мн мн, то ще му дойде времето

според мен трябва да свиква малко по малко че после ще му е много трудно а пак може да си гледа изпита

Град
    Е отсреща
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    shtoto si gei
    виж монк как те разкри

Супер фен Аватара на kindergarden
    emi iavno ne ti e do6lo vremeto i si sramejliv ama spoko 6te mine sled izvestno vreme

Guest
    След като си притеснителен в самия безполов контакт какво остава ако почнеш и секс да правиш. Ще си докараш някоя травма от това че не ти е станала пишката от притеснение и после ще почнат да те унижават за това!!!
    Първо свикни с нормалния контакт с момичета, след като се отпуснеш в комуникацията с тях бавно и полека премини към скъсяване на дистанцията.
    Най-добре от самосебе си да ти дойде времето в което няма да се притесниш когато си легнеш в леглото с някое гадже
    Успех с момичетата, ще ти мине!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    shtoto si gei
    A maikati pi4ka li e 6to za neq nema da se pritesnavaM A?

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Еми кво - просто ти е рано. Когато си готов и когато срещнеш човека ще разбереш
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си