- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mnogo mi se pravi sex
mn mi se pravi sex no se pritesnqvam. 6to taka neznam ako moje nqkoi da mi kaje !?!?![]()
![]()
![]()
![]()
Не ти е дошло времето!
Голям размер на картинката! /machoka/
Щото сигурно си на 10-11 годинки![]()
ne na 13 sled 2 meseca stam na 14
a zabravih i sam mn pritesnitelen koga ima momi4eta koito ne gi poznavam i pak mi e gadno 6to nz !?!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
shtoto si gei
Emiq vno si dosta sramejliv,ama to e normalno.Ako moje6 sre6tai se s pove4e momi4eta za da iz4ezva malko po malko straha.A 6to se otnasq do sexa qvno o6te si maluk i ne si gotov..
Ами явно не ти е дошло времето... На 14 години много момчета се притесняват, според мен дори си малък още за тея работи... Има време, не се напрягайГледай си изпитите сега и не му мисли мн мн, то ще му дойде времето
![]()
pove4e opit i 6te otmine !!![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Първоначално написано от Carlos
според мен трябва да свиква малко по малко че после ще му е много трудно а пак може да си гледа изпита
виж монк как те разкриПървоначално написано от Анонимко
![]()
emi iavno ne ti e do6lo vremeto i si sramejliv ama spoko 6te mine sled izvestno vreme
След като си притеснителен в самия безполов контакт какво остава ако почнеш и секс да правиш. Ще си докараш някоя травма от това че не ти е станала пишката от притеснение и после ще почнат да те унижават за това!!!
Първо свикни с нормалния контакт с момичета, след като се отпуснеш в комуникацията с тях бавно и полека премини към скъсяване на дистанцията.
Най-добре от самосебе си да ти дойде времето в което няма да се притесниш когато си легнеш в леглото с някое гадже![]()
Успех с момичетата, ще ти мине!
A maikati pi4ka li e 6to za neq nema da se pritesnavaM A?Първоначално написано от Анонимко
Еми кво - просто ти е рано. Когато си готов и когато срещнеш човека ще разбереш![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...