- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Dali 6e stane?
Spored vas 6e uspeq li da otslabna zna4itelno za 30 dena kato ti4am po 1 4as sutrin,sled tova 1:30-pluvane na basein i sledobeda 6e hodq na fitnes?
Ако го съчетаеш с подходяща диета...да![]()
![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
ами не знам дали ще отслабнеш, но определено ще има добър ефект![]()
ами не знам дали ще отслабнеш, но определено ще има добър ефекттва аз го написах, ама забраих да се логна
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще стане!Но се ограничавай и в яденето!![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
Един съвет от мен не го прави всеки ден, защото тфа си е доста голямо натоварване, най-добре през ден или два дена споруваш, един почиваш![]()
Зависи колко искаш да отслабнеш, колко кг си в момента и така..иначе - да, добър е начина, който си избрал/а, стига да не се тъпчеш през останалото време с чипсове и т.н.
Успех!![]()
Hm...smqtam,4e shte se polu4i dobyr efekt ako ednovremenno s tova namalish sladkite neshtaOsven,4e 6te pootslabnesh,shte ti se stegne tqloto
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Леле, тва е зверско натоварване, досега ако не си тренирала не ми се вярва да издържиш толкоз време!
Първоначално написано от Анонимко
ми само да ти кажа че от плуване гърба ти ще стане мощен което за момиче не е хубаво.
Фитнес + плуване + бягане сутрин си е доста добра комбинация, но и доста натоварваща. Все пак ако се справиш е супер![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Да ама тва не значи че може да се тъпчеш със вафли и мазни работи. Важно е и какво ядеш. Като цяло си се ориентирала правилно да наблягаш на спортаИ зависи колко тежиш сега и колко "драстично" искаш да отслабнеш. Ако става въпрос за 20кг няма да стане ама ако тежиш 70 мисля че би трябвало да отслабнеш с 10-12
Нищо няма да стане, осбено, ако се хвърлящ от никакъв спорт на токова много спорт.
Правилно, постепенно, постоянно.
и стига сте одумвали мазните работи. От мазно до мазно има огромна разлика. Мазното е полезно в много случай.
v nqkoi slu4ai si prav a i 4ovek ne qde tolkova mnogo maznini i naistina pove4eto gi razgrajda... ob6to prieta luja e 4e ot mnogoto mazno se nadebelqva ... da tova e taka no normalno 4ovek nadebelqva pove4e ot vuglehidratite koito qde za6toto kogato toi ne sportyva i nqma kak da gi izgori te se prevru6tat v maznini ..... za primer edin 4ovek priema po 50 gr maznini na den max i po primerno 400gr vuglehidrati nqkoi i pove4eПървоначално написано от Ниго
![]()
а бе зависи и от физиката и генети4ната структура на тялото ти![]()
Малко е натоварващ този режим.Особено ако го правиш всеки ден.По-добре поне през ден.Измисли си и един добър хранителен режим и ще има доста добър ефект.Тялото ти ще стане доста стегнато.А като спреш след тези 30 дена ще свалиш още килограми.Но след това трябва пак да започнеш да се занимаваш поне с едно от тези неща,за да не си върнеш килограмите.
Успех !![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз бих те посъветвала да вземеш някакви мерки, за да не ти се появят стрии, ако отслабнеш драстично.
Sas sigurnost 6te ima6 efekt no da znae6 4e i bustat 6te e s mnogo po malki razmeri i ima vazmojnost barzo da uvisne, pone na men taka mi kazva6e intsruktora vav fitnesa, zatova ako gardite si it haresvat davai go po spokoino s ti4aneto![]()