.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Симптоми

3 Въпроса
    Guest

Симптоми

Отдавна се питам:
    1. Възможно ли е, момиче което да речем е заченало преди 1-2 седмици и като наближи датата на цикъла да има пак същите симптоми - болка в корема, подуване на гърди и т.н...

2. И другия въпрос е: кои са пъврите признаци за бременност и кога най-рано се проявяват те?

3. Ако го правим често без презерватив и тя не взема никакви противозачатъчни, НО аз не свършвам в нея - голям ли е риска от фал?

П.П. Не че съм правил фала (пази Боже), ама искам да знам да съм подговтен.

Моля без спам или изказвания от неопитни и некомпетентни (без да се обиждате) - темата е сериозна и съм сигурен че доста хора ги гложди това.
    Благодаря

Фен
    Град
    City of Sofia
    3 Риска е достатъчно голям за да не бъдеш ТЪП и да го правиш с презерватив!
    Bring it! What?
    We right here
    We're not goin anywhere
    We right here
    This is ours and we don't share
    We right here
    Bring your crew cuz we don't care
    We right here
    Uh, uh, uh

Guest
    1.болките почват 1 или 2 дена преди цикъл,а ако е бременна няма цикъл,така че след 1 ,2 дена ще видите от какво са болките,а иначе сигурно е възможно,болките могат да са от всичко,даже да си ги въобразяваш...
    2.ми google ,пишеш бременност и си четеш там,аз не знам,едва ли са 2 седмици,все пак жените често разбират за 2ри ,3ти месец като се усъмнят
    3.ми недей,никога не се знае,после да си нямаш детенце и да плащаш една заплата за аборт,20лв на месец противозачаттъчни и това е,си правете колкото искате.явно вече сте свикнали на по-хубаво без презерватив,така че хапчета

1. При всяка жена е различно. При едни има болки при други не. Така че това не е сигурен знак.
    2.Първият симптом е липсата на менструация (ако не е цветна, само че и тогава се забелязва разлика). След около месец- два при някои жени започва гадене и прилошаване, но при някои няма, а по-късно увеличаване на корема.
    3.Винаги, когато се прави секс без предпазни средства има риск от евентуална бременност. Използвайте презервативи или момичето да мине на хапчета, ако има желание.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си